Tarlós rigója elszállt

2018. szeptember 21.

Hírek

Tavaly a BKK még azt ígérte, hogy 2018 elejétől végre valóban elindul a RIGO. Már céldátuma sincs a budapesti e-jegyrendszer bevezetésének.

BKK e-jegyes busz bemutató

2018. január 09.

Helyszín: Budapest, Andor u. 27-31

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Kolléga! A Budapesti Közlekedési Központ elindítja az elektronikus jegyrendszerhez kapcsolódó első, érvényesítőkészülékekkel felszerelt teszt-autóbuszt.

Végre lépett a MÁV: itt az e-vonatjegy

2016. november 11.

Hírek

A személyszállító vonatokra már régóta lehet online felületen jegyet vásárolni. Az így váltott jegyeket eddig kétféleképpen lehetett használni: vagy a nagyobb állomásokon lévő automatából nyomtatta ki az ember, vagy még otthon. Most már nem kell kinyomtatni a jegyeket, azt bármilyen eszközön be lehet mutatni a kalauznak.

Indul a budapesti e-jegyrendszer kiépítése

2014. október 8.

Hírek

Aláírta a fővárosi elektronikus jegyrendszer kiépítésére és üzemeltetésére vonatkozó szerződést a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a német Scheidt&Bachmann céggel. Bokros Lajos szerint 4 nappal a választás előtt ez csak színjáték.

8 év alatt megtérülhet a budapesti e-jegy

2013. szeptember 14.

Hírek

Kellő érdeklődés mutatkozott a főváros elektronikus jegyrendszerének kiépítésére meghirdetett tender első fordulóján, a beruházás a várakozások szerint nyolc év alatt megtérülhet a növekvő bevételeknek köszönhetően – mondta ma Nagy Levente, a BKK üzletfejlesztési és ügyfél-kommunikációs igazgatója.