Több biciklit gyárt Magyarország, mint Hollandia

2023. szeptember 17.

Hírek

Közel félmillió biciklit gyártottak Magyarországon 2022-ben, ezzel a magyar termelés a 7. legnagyobb az Európai Unióban. A listát Portugália, Románia és Olaszország vezeti.

HELLOVELO! Kapjon a dolgozó státuszbiciklit!

2023. február 22.

Hírek

Egészségesebb, a munkába pontosan járó dolgozót szeretne? Miért éri meg a cégeknek, és miért jó a dolgozóknak a munkába járás kerékpárral? Egyáltalán mi a pedelec, az S-pedelec, és az E-bike? Milyen állami kedvezmények járnak a dolgozói tekerésért? Többek között erről is mesél az e-bringázás egyéb érdekességei mellett Hényel Ágoston, a Hellovelo vezérigazgatója.

A briteknél durván megugrott a silány e-rollerek okozta lakástüzek száma

2023. február 10.

Hírek

Az akkumulátorok által okozott tűzesetek száma az elmúlt évben csaknem 150 százalékkal emelkedett a Zurich nevű biztosító által közérdekű adatigénylésben kikért adatok szerint, miközben csak a londoni tűzoltókat 80 százalékkal többször – 88-szor – hívták ki elektromos biciklihez köthető tűzesetekhez tavaly 2021-hez képest.

TAO helyett egy valóban hasznos támogatás a céges ingyenkerékpár

2021. június 16.

Hírek

Bevett fideszes pénzmosoda a látványsportok TAO támogatása, mellyel a kormányközi sportegyesületeken keresztül lehet megszüntetni sok-sok milliárd közpénz jellegét. Jövőre jön egy értelmes és korrupciómentes új terület: nem csak adómentes juttatásnak számít majd, de a cégek leírhatják a társasági adóból a bringák árát, és nem csak a kerékpárokét, hanem az elektromos kerékpárokét is.

Újabb pályázati kör a kedvezményes e-kerékpárt vásárlásra

2021. április 6.

Hírek

Folytatódik a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv elektromos kerékpárok vásárlását segítő pályázata. Április 6. és 9. között tovább egyszerűsített feltételekkel nyújthatók be a támogatási igények” – jelentette be Schanda Tamás, az innovációs tárca miniszter-helyettese.