Legyen a tető otthona éke!

2020. április 26.

Hírek

Ha az Ön számára egyaránt fontos az esztétikum, a környezettudatosság és a hatékonyság, akkor tudjon meg többet a többszörös díjnyertes, hazai innovációról, a Terrán Generonról, és legyen az Ön otthona is naprakész! Ideje elfelejteni a tető síkja fölé telepített, hatalmas napelemtáblákat!

Felvillanyozódott  a Terrán csoport

2020. március 29.

Hírek

Az építőipar szárnyalása hatással volt-e Magyarország piacvezető tetőcserép gyártójára 2019-ben? Milyen tervek valósultak meg az előző évben, és milyen vízióval indul 2020-ban a Terrán hazai és nemzetközi terepen? Miben látja szerepét a cég a felelős, fenntartható építészet terén, és mit tesz ezért?

Új divíziót nyitott a Terrán

2020. február 23.

Hírek

Forradalmi innovációjára, a GENERON napelemes tetőcserépre fókuszáló, új divíziót hozott létre a Terrán Tetőcserép Gyártó, melynek élére Jankó Árpád került. Az elektronikai iparban három kontinensen tapasztalatokat szerzett szakember komoly potenciált lát az unikális termékben, céljai között szerepel a nemzetközi terjeszkedés is. 

Árnyékban Musk napelemes tetőcserepe

2018. augusztus 10.

Hírek

A jelek szerint nemcsak a Model 3, a napelemes tetőcserép gyártásával is meggyűlik a baja a Teslának. Bennfentesek szerint a cégnek komoly nehézségei vannak mind a gyártósor, mind pedig Elon Musk követelései miatt.