Villanyautó-támogatás: félfordulat a jó irányba

2019. július 18.

Hírek

Közel 10 milliárd adófizetői forintot költött 2016 óta a magyar állam a villanyautó-gyártók támogatására. Sajnos a támogatás tervezői egy fontos szempontot kihagytak: nem figyeltek arra, hogy a legnagyobb futásteljesítményű robbanómotoros járművek cseréjét támogassák.

Fizetőssé válik az e-töltés

2019. július 2.

Hírek

Az 50 kW-os egyenáramú (DC) villámtöltőkön és a 43 kW-os AC-villámtöltőkön a jelenlegi tesztidőszakban a díjazás percenként 50 forint. A végleges ár a teszt eredményétől is függ.

ALDI és E.ON első elektromosautó-töltőpontjának átadója

2019. május 09.

Helyszín: ALDI áruház parkoló, Nyíregyháza, Törzs u. 2.

Sajtótájékoztatók

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON.  Az első elektromos töltőpontot Nyíregyházán adjuk át a nagyközönségnek, az országos hálózat elindítása alkalmából szervezett ünnepségre az E.ON Hungária Zrt. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ezúton szeretettel meghívja Önöket!

Okoslámpaoszlopok Budapesten

2018. augusztus 22.

Hírek

Az első, csoportba kapcsolt közvilágítási okososzlopokat mutatták be tegnap Budapesten, a IX. kerületi Lechner Ödön fasorban. A kísérleti projektben 5, különböző funkciókkal rendelkező közvilágítási oszlopot telepítettek és kapcsoltak össze. “Okos” kormány-multi-kézfogás.

A MOL fizetőssé teszi villanyautó-töltőit

2018. július 29.

Hírek

Eddig triplán örülhettünk, hiszen nem csak egyre több MOL kúton jelentek meg villanyautó-töltők, ráadásul villámtöltési lehetőséggel, hanem ingyenesek is voltak. Utóbbi azonban csak augusztusig igaz. MOL PLUGEE néven érkezik hazánk első villanyautó-töltő hálózata.