Állítsák meg a Fertő tavi terület jogszerűtlen rombolását!- A Párbeszéd az Európai Bizottsághoz fordul

2021. június 5.

Hírek

A Fertő tó több mint egy éve tartó, példátlan és jogszerűtlen környezetpusztítása visszafordíthatatlan károkat okoz. A legutóbbi kulturális értékű tájrombolás, a Fertő tavi cölöpházak elbontása után az Európai Bizottság Környezetvédelmi biztosának beavatkozását kéri a Párbeszéd, hogy Orbán Viktor/Mészáros Lőrinc megalomán hobbiberuházását a Fertő tónál leállítsák.

Több mint 3 millió magyar kutyás

2018. október 5.

Hírek

Magyarország 33 százaléka tart kutyát – írta mai számában a Népszava a Cofidis pénzintézet legutóbbi felmérésére hivatkozva.

Házi kedvenceinket is hőguta fenyegeti

2017. június 19.

Hírek

Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű – friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. A nappali 30 foknál magasabb csúcshőmérséklet idején a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak, mely hosszú távon pusztuláshoz vezet.

Mikor lesz Euro 6 az Euro 6?

2016. január 28.

Hírek

A Levegő Munkacsoport tiltakozik az Európai Bizottság javaslata ellen, amely a gépkocsik károsanyag-kibocsátását valós körülmények között mérő (RDE) tesztelési eljárás alkalmazását közel tíz évre tolná ki.

Jönnek az EU-val szemben esélytelen Orbán paksi kiskapui

2015. november 30.

Hírek

A magyar kormány a következő hónapokban vélhetően olyan kiskapukat fog keresni, amelyeken átslisszolva az uniós jog megkerülésével folytathatja a paksi bővítést. Arra ugyanis nem sok esélye van, hogy megnyerje a Brüsszellel folytatott jogvitáit – írja a napi.hu.