Újra látogatható a Galya-kilátó

2018. április 14.

Hírek

A turisták egyik kedvelt kirándulóhelye Galyatető, ahol az EGERERDŐ Zrt., a Magyar Természetjáró Szövetséggel közösen több közjóléti fejlesztést hajtott végre (kilátó, Turistacentrum). A beteg fák kivágása után immár újra látogatható a kilátó.

V. Erdészeti Nyílt Nap

2015. szeptember 03.

Helyszín: Eger

Programok

Szereted az erdei állatokat és növényeket? Érdekel az erdőgazdálkodás művészete és hogy miből lesz a cserebogár? Gyere el te is szeptember 3-án 9.00. – 16.00 között az Érsekkertbe, ahol betekinthetsz az erdő és erdészek rejtélyes világába. Az EGERERDŐ Zrt. dolgozói minden érdeklődőt szeretettel várnak, a gyermekeknek pedig meglepetéssel kedveskedünk. Az Érsekkert területén található standoknál szakembereink… Tovább »

Akácirtás a Bükkben és a Mátrában

2013. február 21.

Hírek

Közel 73 millió forintot nyert a Mátra és a Nyugat-Bükk erdészetét működtető Egererdő Zrt. Natura 2000-es élőhelyek védelmére, elsősorban az akác kiszorítására az Új Széchenyi-terv keretében – közölte a társaság médiareferense.

Pusztulnak a mátrai fenyvesek

2012. július 14.

Hírek

Több ezer hektárnyi területen pusztulnak az erdei és fekete fenyők a Mátrában – közölte az Egererdő Zrt. mátrafüredi erdészetének vezetője. A kipusztult erdőfoltok pótlása hektáronként több millió forint kiadást jelent a területet kezelő erdészeti társaságnak.