Ellensúly 2020/3-4.

Kiadványok

Az Ellensúly folyóirat legújabb száma a koronavírus járvány gazdasági, társadalmi és politikai következményeivel foglalkozik. Ebben az összevont számban is neves szakértők fejtik ki véleményüket a téma egy-egy vetülete kapcsán.

ELLENSÚLY folyóirat 2019/3.

Kiadványok

Az ELLENSÚLY közéleti folyóirat 2019/3. lapszámának témája a rendszerváltás, és ennek zöld vonatkozása is. Hosszú szünet után először olvasható magyar sajtótermékben interjú Tölgyessy Péterrel.

Ellensúly 2019/2

Kiadványok

TARTALOM Család, politika Szalma Ivett: “Két gyereket vállalni luxus” Bass László: Gyermekszegénység: az indulás hátrányai Szabó Andrea: Néhány empirikus adat a magyar fiatalok politikai aktivitásáról Önkormányzati választások  László Róbert: Politikai megfontolások az önkormányzati választási rendszer módosításai mögött Nagy Attila Tibor: A helyi önkormányzatok politikai leértékelődése Kovarek Dániel: A polgármesterek hova álljanak? Zöldfelület Mangel Gyöngyi: Sem… Tovább »

Ellensúly néven új közéleti folyóirat indult

2018. december 18.

Hírek

Ellensúly címen új közéleti folyóiratot indított az Ökopolisz Alapítvány. A negyedévente megjelenő lap a hazai közélet aktuális kérdéseivel foglalkozik, s fő célja, hogy hozzájáruljon a politika folyamatainak, eseményeinek jobb megértéséhez.