Szakmai párbeszéd az erdők természeti értékeinek megőrzéséért

2017. március 23.

Hírek

Sikerrel zárult a WWF Magyarország és partnerei által szervezett Élő Erdő konferencia Sopronban. A szakmai rendezvényen jelenlévő több mint 200 résztvevő egyetértett: a Natura 2000 célok elérése közös felelősség, amelyet csak szoros együttműködésben lehet magasabb szintre emelni.

WWF Magyarország – Élő Erdő Konferencia

2017. március 21. - 2017. március 22.

Helyszín: Soproni Egyetem

Programok

A  WWF Magyarország és partnerei által szervezett erdészeti szakmai konferenciát 2017. március 21-22-én rendezik Sopronban, a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán. A konferencia célja, hogy fórumot biztosítson a Natura 2000 területeken folyó erdőgazdálkodással és erdőkezeléssel kapcsolatos szakmai tapasztalatok megismerésének és megosztásának. A konferencia részletes programja, a regisztráció, illetve minden további információ a http://lifeinforests.eu/conference oldalon folyamatosan frissül.

Öt magánerdős szakember nyerte el a WWF Élő Erdő Díját

2016. július 21.

Hírek

A WWF Magyarország a Natura 2000 erdők legjobb erdőgazdálkodói számára írta ki az Élő Erdő Díj pályázatot, amelyet idén 5 magánerdő-gazdálkodó nyert el. A kezdeményezés 1 millió forint összdíjazású, a zsűriben a WWF Magyarország Alapítvány mellett a MEGOSZ, az OEE és az FM képviselői is helyet kaptak. A díjakat ma adták át.