Az Élőlánc állásfoglalása a Ligetért és védőiért

2016. július 4.

Hírek

Az Élőlánc Magyarországért szolidaritását fejezi ki a Ligetért harcolókkal, és tiltakozik az őket ért atrocitások ellen! „A rosszul begombolt mellényt újra kell gombolni.” (Deák) Az érdemi megoldás csakis a “mindent vissza” lehet.

Tíz éves az Élőlánc Magyarországért

2015. október 14.

Hírek

2015. október 8-án volt tíz éve, hogy megalakítottuk az Élőlánc Magyarországért ökopártot, amely ma parlamenten kívüli pártként harcol Magyarország fenntartható, demokratikus fejlődéséért. Mi, az alapítók, a 2005-ös gazdatüntetést segítő csapatban ismertük meg egymást. Ez nem volt véletlen, mert a fenntarthatóságért dolgozó szakemberekként, a gazdák és a vidék ügyét kiemelkedően fontos ügynek tekintettük és tekintjük.

Tiltakozó demonstráció az állami földek eladása ellen

2015. szeptember 18.

Helyszín: Budapest Kossuth Lajos tér - Parlament előtt

Programok

 Az Élőlánc Magyarországért parlamenten kívüli párt felhívással fordul a parlamenti pártokhoz, civil szervezetekhez, mozgalmakhoz és minden magyar állampolgárhoz, valamint a média munkatársaihoz TILTAKOZÓ DEMONSTRÁCIÓ AZ ÁLLAMI FÖLDEK ELADÁSA ELLEN 2015. szeptember 18. péntek 17.00 órától Az Élőlánc Magyarországért parlamenten kívüli párt felhívással fordul a parlamenti pártokhoz, civil szervezetekhez, mozgalmakhoz és minden magyar állampolgárhoz annak érdekében,… Tovább »

Mire is ez a nagy sietség az állami földek eladásával?

2015. augusztus 28.

Hírek

Az Élőlánc Magyarországért májusi beadványa és a VI. Ángyán jelentés alapján a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni főosztály Korrupciós bűnözés elleni osztálya foglalkozik az állami földek pályázatainak ügyével.

Ime a nagy bunda a földes uraknak

2015. augusztus 19.

Hírek

A „legmagasabb piaci áron” adná el a kormány az állami földeket – miután körültekintő intézkedésekkel saját maga szorította le az érintett földterületek árát a minimumra. A legújabb földreform ötletét az ellenzéken kívül a kormánytól független társadalmi szervezetek is elutasítják.

Az állami földek mutyis eladása ellen tiltakoztak

2015. augusztus 18.

Hírek

A kormány mai, augusztus 18-i ülésén dönthet az állami földek eladásáról, ezért az Élőlánc Magyarországért tegnap Nem adjuk a földünket! címmel tiltakozást tartott a Parlament előtt. Az állami földeket piaci áron adnák el helyieknek? És ki a helyi? Betervezett kiskapuk.

Ismét hazudott a Fidesz föld ügyben – tiltakozz!

2015. augusztus 15.

Hírek

Dübörög a propaganda, mint az 50-es években. Szégyenletes a Fidesz nyilatkozata. Mindennapos gyakorlattá vált a magyar közvélemény félrevezetése. A Kormány augusztus 18-i ülésén dönthet a földek eladásáról. NEM ADJUK A FÖLDÜNKET! Találkozzunk augusztus 17-én, hétfőn 18.00 órakor Budapesten a Kossuth tér 11. előtti hársfánál az Élőlánc Magyarországért állampolgári akarat nyilvánító rendezvényén!