Miért éppen EMAS? – Képzéssorozat

2014. október 12. - 2014. november 19.

Helyszín: Budapest

Programok

A KÖVET Egyesület a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programjának támogatásával elindította az EMAS népszerűsítését célzó „Miért éppen EMAS?” projektet. Az Európai Unió EMAS rendelete[1] a szervezetek környezetközpontú irányítási rendszeréről szól. Az EMAS rendelet magában foglalja az ISO 14001-es szabvány követelményeit, ezen túl különös hangsúlyt fektet a jogszabályi megfelelésre, a környezeti teljesítmény folyamatos javítására és az… Tovább »

A Nyugat-magyarországi Egyetem környezeti állapotának felmérése és a környezeti teljesítményét monitorozó rendszer kialakítása

Szakdolgozatok

Diplomamunkámban a Nyugat- magyarországi Egyetem környezeti állapotát, valamint hivatali rendszerét vizsgáltam felül. Dolgozatomban az elméleti és történelmi áttekintést követően összefoglaltam az egyetem soproni telephelyén elhelyezkedő épületek környezeti állapotát, valamint 2009-s év előtt történt fejlesztéseket. Felméréseimhez kérdőíveket készítettem a dolgozók és hallgatók részére, melyek ere. Végül javaslatokat dolgoztam ki az egyetem környezetterhelésének csökkentése érdekében.