Adj otthont egy vércsecsaládnak!

2019. július 8.

Hírek

Védett ragadozó madarunk, a vörös vércse védelmére indult akció Vas megyében. Speciális költőládákat szerelnek fel.

Különleges madárgyűrűzés Vas megyében

2019. július 08.

Helyszín: Sárvár, Rákóczi u. 83. (Tesco parkoló)

Sajtótájékoztatók

Védett ragadozómadarunk, a vörös vércse védelmére indul akció Vas megyében.

ALDI és E.ON első elektromosautó-töltőpontjának átadója

2019. május 09.

Helyszín: ALDI áruház parkoló, Nyíregyháza, Törzs u. 2.

Sajtótájékoztatók

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON.  Az első elektromos töltőpontot Nyíregyházán adjuk át a nagyközönségnek, az országos hálózat elindítása alkalmából szervezett ünnepségre az E.ON Hungária Zrt. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ezúton szeretettel meghívja Önöket!

Van egy jó ötlete? – A fenntarthatóság jegyében itt az Energy Globe Awards!

2019. április 7.

Hírek

Van egy jó zöld ötlete? Szeretne többet tenni a környezetért? Fontos Önnek a Föld jövője, és elképzelése megvalósításához támogatásra lenne szüksége? Az E.ON szervezésében ismét megrendezik az Energy Globe nemzetközi verseny magyarországi fordulóját, melyre fenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezésekkel lehet pályázni 2019. április 14-ig.

Szavazz a leginnovatívabb zöld megoldásokra!

2018. február 1.

Hírek

A mosható pelenka népszerűsítésétől, a környezeti neveléssel egybekötött matekblogon át a zöld diákparlamentig. Mától szavazhat a közönség az E.ON Energy Globe Magyarország versenyen az ország legjobb fenntarthatósági projektjeire.

Ma este sokat lehet spórolni az egy órás lekapcsolással

2017. március 25.

Hírek

Ma ismét elérkezik az idő – 20:30 órakor kezdetét veszi a Föld órája. Hogy kinyilvánítsák az éghajlatvédelem iránti elkötelezettségüket, az emberek tízedik alkalommal fogják egy órára lekapcsolni lámpáikat – ideális esetben minden árammal működő eszközükkel egyetemben.

Átvette a Főgáz az E.on fogyasztóit

2016. január 2.

Hírek

Átvette a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz az E.on 600 ezer lakossági földgázfogyasztóját január 1-jén – mondta el Králik Gábor, a Főgáz Zrt. vezérigazgatója.

E.ON Energiatakarékossági Díjátadó 2014

2014. november 20.

Helyszín: Budapest, Széchenyi tér 7-8

Sajtótájékoztatók

Az E.ON Hungária egyedülálló hazai kezdeményezésként 2010-ben alapította meg az E.ON Energiatakarékossági Díjat, melynek keretében a legkisebb energiafogyasztású műszaki termékek részesülnek elismerésben. A díjazás célja idén is az, hogy a fogyasztók könnyen felismerhessék az adott kategóriában (különböző tévékészülék-típusok, hűtő-, mosó-, és mosogató gépek) leginkább energiatakarékos műszaki cikket.

600 milliárdos bukta az Eon földgáz-nagykereskedő megvásárlása

2014. augusztus 13.

Hírek

Másfél évvel ezelőtt indított pert az atlatszo.hu a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ellen, hogy megismerhesse az állami tulajdonú Magyar Villamos Műveknek az Eon földgáz-nagykereskedő és a földgáztározók megvásárlásáról döntő közgyűlésére kiadott mandátumot és az azt megalapozó előterjesztéseket. Mint az adatokból kiderült, erre is ráfizettünk.