Európa bezöldült – Magyarország nem

2019. május 29.

Hírek

Látványos zöld fellendülést hozott az uniós választás. A zöldpártok több országban is történetük legjobb eredményét érték el a hétvégi EP-választásokon, és jelen állás szerint a következő parlamentben 69 fős frakciót alakíthatnak majd.

Jávor Benedek: Köszönöm, és sajnálom

2019. május 28.

Hírek

Jávor Benedek EP választás után írt Facebook-posztját közöljük. “Le style,c’est l’homme”. A stílus maga az ember, mondta 1753-ban Georges-Louis Leclerc, Buffon grófja. Ezt minden nap érdemes emlékezetünkbe idézni.

Egységes fellépést a klímaváltozás ellen!

2019. május 25.

Hírek

Egységes európai fellépést és hatékony cselekvést szorgalmaz a klímaváltozás ellen az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti (EP) képviselőjelöltje, Jávor Benedek, aki szerint az európai parlamenti választásokon nem szabad olyan pártokra szavazni, amelyek összeesküvés-elméletként aposztrofálják az éghajlatváltozást.

LMP EP-program bemutató sajtóreggeli

2019. március 25.

Helyszín: Budapest VI., Nagymező u. 21.

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Kollégák! 2019. március 25-én, hétfőn 9:00 órakor az LMP sajtóreggeli keretében mutatja be az EP-programját.

Jávor Benedek vezeti a Párbeszéd EP-listáját

2019. február 24.

Hírek

Jávor Benedek, a Párbeszéd jelenlegi (elsősorban zöld témákban legaktívabb magyar) európai parlamenti képviselője vezeti a párt EP-listáját. A Párbeszéd mai, budapesti kongresszusa csak a saját jelöltjeik sorrendjéről döntött, mert a választásra várhatóan közös listát állítanak majd az MSZP-vel.