Idén Takáts Margité a Lehoczky János-díj

2021. június 7.

Hírek

Az Erdei Iskola Egyesület (EIE) által 2005-ben alapított Lehoczky János díj az erdei iskola mozgalom rangos elismerése. 2021-ben Takáts Margit, a királyréti Hiúz Ház Erdei Iskola idén nyugdíjba ment vezetője vehette át a Lehoczky János-díjat.

Lehoczky János -díj 2018

2018. január 02. - 2018. február 20.

Helyszín: országos pályázat/jelölés

Programok

Az Erdei Iskola Egyesület (EIE) az Erdei Iskola Program támogatásával 2005-ben megalapította a Lehoczky János-díjat. A díjat az erdei iskola mozgalom területén tevékenykedő, az erdei iskola mozgalom szereplői által elismert személy kapja, aki munkásságával sokat tett és tesz az ifjúság környezettudatosabb gondolkodásmódjának és magatartásának kialakulásáért, hozzájárul az erdei iskolázás hagyományainak megőrzéséhez, fejlődéséhez, népszerűsítéséhez, és tapasztalatát,… Tovább »

Lehoczky János-díj átadás

2015. március 21.

Helyszín: Budapest Attila út 93

Sajtótájékoztatók

Az Erdei Iskola Egyesület és a Lehoczky János-díj kuratóriuma nevében tisztelettel meghívom Önt a 2015. évi Lehoczky János-díj ünnepélyes átadására.

Lehoczky János-díj

2014. január 14. - 2014. február 15.

Helyszín: országos

Programok

Az Erdei Iskola Egyesület (EIE) évente adományozza a díjat egy-egy olyan pedagógus számára, aki fontos tevékenységet fejt ki a környezeti nevelés terén.  Az Erdei Iskola Egyesület (EIE) az Erdei Iskola Program támogatásával 2005-ben megalapította a Lehoczky János-díjat. A díjat minden évben egy olyan – az erdei iskola mozgalom területén tevékenykedő, az erdei iskola mozgalom szereplői… Tovább »

Újra Lehoczky-díj

2014. január 14.

Hírek

Az Erdei Iskola Egyesület (EIE) évente adományozza a díjat egy-egy olyan pedagógus számára, aki fontos tevékenységet fejt ki a környezeti nevelés terén. (A képen a díjazottnak járó kisplasztika látható.)

Erdők hete – pályázati felhívás

2013. szeptember 27. - 2013. október 17.

Helyszín: országos

Programok

 2013. szeptember 30. és október 6. között van idén az erdők hete. Ezen a héten szervezzetek túrát az erdőbe, készítsetek képeket a túra alatt minél több fafajról úgy, hogy ti is jól láthatóak legyetek a képeken! A képeknek a fajok megnevezésével adjatok címet és küldjétek be! Írjátok meg a túra időpontját, helyét (útvonal) és a… Tovább »

Erdei Iskola Egyesület XXIII. Országos Találkozója

2013. június 28. - 2013. június 30.

Helyszín: Szögliget és Jósvafő

Programok

Szeretettel hívjuk és várjuk az Erdei Iskola Egyesület tagjait, a kedves kollégákat, az érdeklődőket és minden támogatónkat az ERDEI ISKOLA EGYESÜLET XXIII. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJÁRA! A találkozó időpontja: 2013. június 28-30. A találkozó helyszíne az Aggteleki Nemzeti Park területén szerényen ékeskedő két szép község: Szögliget és Jósvafő. „Barangolás hegyeken és völgyeken, barangolás múltban és jelenben”  Ezzel… Tovább »