Elérhetőek az EUCF pályázat 2021 őszi tájékoztatójának anyagai

2021. november 11.

Hírek

November 3.-án zajlott az EUCF – European City Facility – Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása program harmadik magyarországi tájékoztatója. Az online eseményen hazai szakértő osztotta meg az érdeklődő önkormányzatok képviselőivel a program részleteit, a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat.

Újabb 60 ezer eurós pályázati lehetőség önkormányzatok számára – ismét megnyílt az EUCF!

2021. október 21.

Hírek

A második fordulón ismét eredményesek voltak a magyar pályázók az EUCF – European City Facility – Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása programban; az első felhívás eredményeihez hasonlóan ezúttal is 5 hazai nyertes született. Az újabb támogatási ciklus 2021. október 15.-én nyílt meg, a pályázatokat 2021. december 17.-ig várják. A támogatási rendszerről… Tovább »

Inspiráló az EUCF első fordulós magyar sikere

2021. március 2.

Hírek

Továbbra is nagy érdeklődés övezi a magyar önkormányzatok részéről az EUCF – European City Facility – Városokkal a városokért – helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása programot, melynek újabb – második – meghirdetett pályázati ciklusához kapcsolódóan a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség 2021. február 23.-án tartott tájékoztatót a GreenDependent Intézet közreműködésével.

Kiemelkedő magyar siker az EUCF első pályázati felhívásán

2020. december 21.

Hírek

Az EUCF – Városokkal a városokért – a helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című európai projekt első felhívására 2020. október 2.-ig várták a települési önkormányzatok és önkormányzati társulások pályázatait.

Városokkal a városokért – érdemes az első felhívásra pályázni!

2020. szeptember 8.

Hírek

Az EUCF – Városokkal a városokért – a helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című európai projekt első felhívására 2020. október 2.-ig várják a települési önkormányzatok és önkormányzati társulások pályázatait. Az eddigi adatok alapján úgy tűnik a környező, a támogatásért velünk versengő országokban még kisebb az érdeklődés, így az első forduló pályázói nagyobb eséllyel juthatnak hozzá… Tovább »