Év Természetfotósa 2021 fotópályázat kiállítása

2021. november 11. - 2021. december 31.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum, Budapest

Programok

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége harminc esztendővel ezelőtti megalakulása után első feladatai egyikeként olyan fotópályázat rendezését tűzte ki célul, amely alkalmas arra, hogy a magyar természetfotósok évről évre összemérhessék képességüket.

Az Év Természetfotósa 2019 kiállításmegnyitó, díjátadó

2019. november 05.

Helyszín: Budapest, Ludovika tér 2-6.

Sajtótájékoztatók

Ezúton tisztelettel meghívjuk Magyarország és a régió legnagyobb természetfotós pályázata, a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2019 fotópályázat díjátadójára és kiállításmegnyitójára, illetve az ezt megelőző hivatalos sajtótájékoztatóra.

A legjobb természetfotók 204 milliárd pixelen

2016. november 9.

Hírek

Daróczi Csaba és Selmeczi Dániel nyerte a Saubermacher – Az év természetfotósa 2016 díjat, melynek ifjúsági kategóriájában is kettős győzelem született: Ceglédi Ádám és Szekeres Levente végzett az élen.

Az Év természetfotósa 2014

2014. november 5.

Hírek

Immár 22. alkalommal írta ki az idén a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége hazánk és a régió legrangosabb természetfotós megméretését. A GDF SUEZ – Az Év természetfotósa 2014 pályázaton hazai és határon túli, profi és amatőr természetfotósok csaknem négyezer képe közül válogatta ki a legjobbakat a zsűri.

GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2014 sajtótájékoztatója

2014. november 04.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

Sajtótájékoztatók

A nemzetközi porondon is elismert magyarországi természetfotósokat tömörít naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége hazánk legrangosabb természetfotós pályázatát és kiállítását immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg.

Az év természetfotói Magyarország 2012

Kiadványok

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége 2012-ben huszadik alkalommal hirdette meg természetfotós pályázatát. Az Év Természetfotósa 2012 pályázat díjnyertes képei kerültek be az Alexandra kiadásában a megnyitó ünnepség alkalmából megjelenő kötetbe. A világszínvonalú pályamunkák ebben az évben is a természet szépségét, erejét hirdetik, és ráirányítják a figyelmet az ember környezet iránti felelősségére. 2012, Alexandra Kiadó,… Tovább »