Az Év Természetfotósa 2018 fotópályázat díjátadó és kiállításmegnyitó

2018. november 06.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum kiállítási épülete

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Partnerünk! Ezúton meghívjuk a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2018 fotópályázat díjátadó és kiállításmegnyitó ünnepségéhez kapcsolódó sajtótájékoztatóra, és egyben a pályázat legjobb munkáiból készült fotóalbum sajtóbemutatójára, valamint a díjátadót követő állófogadásra.

Az Év Természetfotósa 2017

2017. november 07.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

Sajtótájékoztatók

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Alexandra Kiadó és a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége nevében a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2017 sajtótájékoztatóra, az azt követő fotópályázat képeiből rendezett kiállítás megnyitójára és a pályázat ünnepélyes díjátadójára november 7-én 16 órakor a Magyar Természettudományi Múzeumba.

Az Év Természetfotósa 2016 kiállítás megnyitó és könyvbemutató

2016. november 08.

Helyszín: 1083 Budapest, Ludovika tér 2-6

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Újságírók! Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket az albumot kiadó Alexandra Kiadó-, valamint a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége nevében Az év természetfotói – Magyarország 2016 című kötet bemutatójára,

Az év természetfotói Magyarország 2015

Kiadványok

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége 23. alkalommal írta ki hazánk és a régió legrangosabb természetfotós pályázatát. A „Canon – Az Év Természetfotósa 2015” pályázat izgalmas versenyt hozott: a zsűri összesen több mint 3 400 képből válogatott, és az értékes, komoly szakmai elismerést jelentő díjakért az utolsó fordulóban több mint hatvan alkotó 102 műve versengett.… Tovább »

Máté Bence ismét az év természetfotósa

2015. november 4.

Hírek

Tegnap este immár 23. alkalommal nyitotta meg a magyar természetfotósok legnagyobb seregszemléjét az idén 25 éves Naturart. A szövetség pályázatán ismét Máté Bencét választották az év természetfotósának, vele együtt 62 kiváló hazai fotós kapott kiemelést. Érdemes elmenni a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítására, melyből ízelítőül pár képet közlünk.

naturArt – Az Év Természetfotósa 2015

2015. május 05. - 2015. június 05.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Pályázati kiírás A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület 2015-ben 23. alkalommal hirdeti meg Magyarország és a régió legnagyobb természetfotó pályázatát. A pályázat célja hazánk Magyarország, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek, csodálatos tájainak, egyedülálló élővilágának, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés, a társadalom szemléletformálása… Tovább »

Év Természetfotósa 2013 sajtótájékoztató – kiállítás megnyitó

2013. november 05.

Helyszín: MTM Budapest, Ludovika tér 2–6.

Sajtótájékoztatók

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket az albumot kiadó Alexandra Kiadó-, valamint a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége nevében  Az év természetfotói – Magyarország 2013 című kötet bemutatójára,  valamint a pályázat névadó támogatója, a GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2013 sajtótájékoztatójára, a fotópályázat képeiből rendezett kiállítás megnyitójára és a pályázat ünnepélyes díjátadójára.