Közel 1 millió csemetét ültetett az Ipoly Erdő Zrt.

2019. május 1.

Hírek

Az Ipoly Erdő Zrt. 98 hektáron 930 ezer facsemetét ültetett el. Az erdősítéssel érintett területek, azokat az idős állományokat érintették, ahol a természetes felújulás nem ment végbe.

Világfákkal élni… egyszerűen jó!

2017. január 10.

Hírek

Az Éghajlatvédelmi Szövetség “Világfák” kampányához 2016-ban 57 helyi közösség (iskolák, óvodák, civil szervezetek és önkormányzatok) csatlakozott. Több mint ötezren vettek részt az október 10. és november 30. között megrendezett akciókon, ahol összesen 135 facsemetét ültettek el az elmúlt években „Év fája” címet elnyert fajokból.

Százmilliárd erdőgazdálkodási fejlesztésekre

2014. november 1.

Hírek

A jelenlegi 21-ről 27 százalékra kell növelni az erdőterület nagyságát. Mintegy százmilliárd forint jut a következő hét évben az erdők fejlesztésére uniós forrásokból – hangzott el az Erdészeti és Energetikai Szaporítóanyag Terméktanács (EESZT) húszéves jubileumi ülésén Sopronban.

A Tetra Pak 10.000 facsemetét adományoz

2014. június 04.

Helyszín: Budapest, Olof Palme sétány 5.

Sajtótájékoztatók

A Tetra Pak Hungária Zrt., a Forest Stewardship Council® (Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa), valamint a Bakonyerdő Zrt. ezúton, tisztelettel meghívja Önt a környezetvédelmi világnap alkalmából szervezett sajtótájékoztatójára, melynek keretein belül a Tetra Pak 10.000 facsemetét adományoz.