Orbáni jövő: az MTA-nál fontosabbak a sportakadémiák

2019. július 24.

Hírek

Jövőre már több pénzt kap a költségvetésből a sport-, mint a tudományos akadémiai hálózat. Sporttámogatásra háromszor többet költenek Orbánék, mint kutatásokra. Vajon pl. a szuperteljesítményű  focistáink mennyiben járulnak hozzá az innovációhoz, a versenyképes jövőhöz?

Orbán megismétli a nagy vízrendezési trükköt

2018. július 6.

Hírek

Több mint kétmilliárd forintot kap Mészáros Lőrinc cége a Felcsút környéki Váli völgy vízrendezésére. 2001-ben ezt a feladatot 2,7 milliárd állami forintért egyszer már elvégezték.

Mészáros Lőrinc arborétum mutyija?

2014. július 15.

Hírek

Két olyan alcsúti közbeszerzési pályázaton nyert a felcsúti polgármester cége, amit az Alcsúti Arborétum fejlesztésére írt ki a Duna–Ipoly Nemzeti Park. Az első tender kertészeti munkákra vonatkozott (nettó 17,8 millió forint), a másik építési beruházásra (nettó 141 millió forintért).

Kiemelt projekt lesz a felcsúti kisvasút fejlesztése

2013. október 3.

Hírek

A kormány felhívja a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján tegye kiemelt projektté a felcsúti kisvasút fejlesztését, 600 millió forint elszámolható közkiadási keretösszeggel.

Ne hazudjon, miniszter úr!

2012. augusztus 11.

Hírek

Igazmondásra kéri volt főnökét Ángyán József, és hivatalos adatokkal cáfolja a 168 Órának Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter földbérletekkel kapcsolatos állításait.