Nyílt levél a fairtó ferencvárosi vezetőkhöz

2019. május 14.

Hírek

A Nádasdy, a Tóth Kálmán és a Bárd utca néhány lakója nyílt levelet írt Ferencváros polgármesterének és jegyzőjének a nemrég történt fairtás ügyében. Aki lemaradt erről a primitív környezetrombolásról az események kronológiája:

Fizess, és irthatod a fákat. Így zöldít Ferencváros

2019. május 2.

Hírek

A lakókban volt kurázsi, nem hagyták annyiban, hogy az önkormányzat tönkretette az utcájukat- igaz Ferencváros fideszes városvezetését ( benne a parkolási maffiáról elhíresült  Bácskai János polgármesterrel) ez hidegen hagyta, sőt lekezelő módon bánt a lakókkal, és egy ellenzéki képviselőnővel.

A flex mindent visz

2019. március 30.

Hírek

Bubi dokkoló állomás készül Belső-Ferencvárosban. Útban voltak az oszlopok – megoldották okosban. Buszmegállóból e-töltő: miért nem jó a régi térkő?

Baranyi Krisztina: az állam működése ezen a területen egy nagy nulla

2017. augusztus 11.

Hírek

Botrányt csinált az Illatos úti telepen tárolt vegyianyagok miatt, nemrég pedig a Tiszába ugrott, hogy megmutassa, élhetetlen a folyó a bele ömlő mocsoktól. Baranyi Krisztina, az Együtt környezetvédelmi szakszóvivője, önkormányzati képviselő arról, hogy miért nem lehet az államra számítani környezetvédelmi ügyekben, kihez fordulhatnak az állampolgárok, ha úgy érzik, segítségre van szükségük. A kettősmérce interjúja.

Félrevezető MTI hír

2015. október 5.

Hírek

Folyik a ferencvárosi Illatos úti vegyianyag-raktár kiürítése. Az MTI által vasárnap kiadott hír szerint a szennyezés nem éri el a határértéket – ehhez képest mást mondanak a laboratóriumi eredmények.

Illatos út: titkolják, hogy ne legyen pánik

2015. szeptember 11.

Hírek

Nem hozza nyilvánosságra a ferencvárosi önkormányzat, mennyi és milyen vegyi anyagot mutattak ki a vizsgálatok az Illatos úti vegyi üzem közelében lévő József Attila lakótelepen. A polgármester szerint nincs veszély, az Együtt a dokumentumba betekintő képviselője szerint viszont több veszélyes anyag koncentrációja is jócskán meghaladja a határértéket.

A tudatlan lakók akarták kivágatni nyárfáikat

2015. január 10.

Hírek

A Levegő Munkacsoportnak is köszönhetően 13 egészséges, nagy lombozatú nyárfát sikerült megmenteni a kivágástól Budapest egyik legforgalmasabb helyén. A kivágást egy társasház lakói szorgalmazták téves információk alapján.