Szemétbe borítja Orbán Budapestet

2021. január 5.

Hírek

A budapestieken csattan a kormány ostora. Még csak január első napjaiban járunk, de már látható a kormányzati elvonások eredménye. Budapesten leszerelték az utcai hulladékgyűjtők csaknem harmadát.

A Duna fölött jön a távhő a pesti belvárosba

2018. november 2.

Hírek

Folyik a budapesti belváros bekapcsolása a fővárosi távhőhálózatba, a Főtáv Kéménymentes belváros programjának részeként az Erzsébet hídon vezetik át a távhőt Budáról Pestre.

Épül Budapest hőkörgyűrűje

2018. május 4.

Hírek

A Főtáv a tervek szerint 2019 októberéig elkészül a Kispest és Angyalföld közötti távhővezetékkel, aztán jöhetnek a következő szakaszok, amíg a főváros összes hőkörzetét össze nem tudják kapcsolni a hőgyűrűvel.

Tiszta levegőért a távfűtés nem gáz!

2017. október 23.

Hírek

Egy távhőrendszer akkor jó, ha energiahatékonyan és környezetkímélő módon működik.” – hangzott el egy, a magyarországi távhőszolgáltatók környezetbarát fejlesztéseit és klímavédelmi jelentőségét tárgyaló konferencián, mely szorosan kapcsolódott a fűtési szezon indulásához is.

Tiszta levegőért, a távfűtés nem gáz! c. konferencia

2017. október 12.

Helyszín: Budapest, Kunigunda útja 49.

Sajtótájékoztatók

A távhőszektor a fenntartható energiagazdálkodás egyik "zászlós-hajója" és jelentős tényezője a CO2-kibocsátás mérséklésének. A konferencia egyik kiemelt küldetése, hogy a távfűtés megítélését az azt megillető szintre emelje mind a szakma, mind a nagyközönség körében.

Új budapesti hulladékégető?

2014. december 16.

Hírek

Terítéken van egy új hulladékégető építése Budapest déli térségében – írta mai számában a Világgazdaság a Főtáv Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettesére hivatkozva.

Növényültetés és önkéntesség

2012. október 13.

Helyszín: Budapest XIX. Berzsenyi u. 6.

Sajtótájékoztatók

A FŐTÁV Zrt. nem csak az önkéntesség európai évében, hanem 2012-ben is kiemelkedően fontosnak tartja a környezetünk, lakó- és munkahelyünk tisztaságát, komfortosságát, ezért újra önkéntes programot szervezett saját dolgozói részére.