A rezsicsökkentés ivó és szennyvíz fronton is pofon Budapestnek

2018. október 19.

Hírek

80 milliárd forintnyi, Budapest 2018-as bevételeinek harmadát kitevő uniós forrást bukhat a főváros. Nem lesz pénz az ivóvízhálózat karbantartására, és a csepeli szennyvíztisztító iszapját eltüntető égetőműre. Az Unió szerint ugyanis az alapműködést a szolgáltatónak kell kigazdálkodni, a szennyvíziszap égetése pedig nem fér össze az EU körforgásos gazdaságról szóló stratégiájával. Csakhogy Tarlóséknak nincs más ötlete, hogy… Tovább »

Új elektromos autók a Fővárosi Vízműveknél

2017. augusztus 10.

Helyszín: Budapest IV., Külső-Váci út 102

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Kollégák! A Fővárosi Vízművek a sajtó munkatársainak jelenlétében mutatja be és helyezi ünnepélyesen forgalomba azt az öt elektromos autót, amelyek megvásárlását a Nemzetgazdasági Minisztérium elektromos gépkocsik beszerzésének támogatására kiírt pályázata tett lehetővé.

Tarlós leállíttatta a munkát a Rómain

2016. december 1.

Hírek

Leállíttatta a római-parti mobilgáttal kapcsolatos munkálatokat a főpolgármester – írja az Index. Tarlós István belátta, hogy rosszul venné ki magát, ha már azelőtt megkezdődnének a munkák, ezzel együtt a fakivágás, hogy még pontosan nem tudni, hol fut majd a védmű. A fővárosi gátak egytizede kritikus állapotban van, élen a Csillaghegy – áll egy friss tanulmányban.