Kilátás a panel ablakából

2019. február 21.

Hírek

Egy lakótelepen nem csak szürke és unalmas lehet a vizuális környezet! Érdemes a szépségeket is észre venni. Emlékeznek még az első magyar teleregényre? A Szomszédokat Gazdagréten forgatták. Itt fotózott Bajomi Bálint, akinek képeit vándorkiállításon nézhetik meg.

Csak egy néma FA

2015. június 23.

Hírek

Egy fűzfa életéért küzd egy gazdagréti lakos.

Természetfotók az ökoiskolában

2012. május 10. - 2012. szeptember 15.

Helyszín: Budapest, Gazdagrét

Programok

Bajomi Bálint másfél évtizede foglalkozik természeti környezetünk szépségeinek megörökítésével. A 32 éves biológust gyerekkora óta érdeklik az állatok, növények és gombák. Tizenévesen, 1996-ban hobbiként kezdett fotózni, később pedig ez munkája részévé is vált, hiszen a Greenfo-nál helyezkedett el fotósként, tudósítóként, szerkesztőként. A weblap számára rendszeresen készít vidéki riportokat természetvédelmi programokról, amelyeket saját fényképeivel illusztrál. Cikkei… Tovább »

Zöld Tömb kampányév az élhetőbb lakótelepekért

2011. október 4.

Hírek

A projekt a XI. kerületi lakótelepi iskolákban tanuló diákok és a lakótelepeken élő családok életvezetésének alakításához, életmód-változtatásához kínál fenntarthatósági szempontú jó gyakorlatokat – az élhetőbb, zöldebb és közösségibb városi közvetlen környezet igényének felkeltése, a hulladékcsökkentési módok, az anyag- és energiatakarékosság, valamint a tudatosabb fogyasztás és öko-háztartás kialakításának területén.