111. Kislábnyom Hírlevél

Kiadványok

Idén mindenki kiválaszthatja, hogy milyen ünnepi inspirációra vágyik a Kislábnyomtól: ha Leonardo di Caprio szavait szeretnék tolmácsolásunkban megismerni, kattintsanak IDE; ha pedig egy elgondolkodtató idézetre vágynak, kattintsanak IDE.  

Kislábnyom Hírlevél 109.

Kiadványok

A GreenDependent  Kislábnyom hírlevelélben igyekszik a remény hangján írni, üzenni, biztatni, jó példákat és történéseket bemutatni, már közel 10 éve.

Napelemes áram egymillió nigériainak

2016. február 2.

Hírek

Mintegy 90 millió nigériai nem jut kiépített áramellátáshoz, ami a kontinensen első helyre törekvő afrikai ország további fejlődésének jelentős akadálya, a beruházókat fokozott elővigyázatosságra inti. A villanyhálózat néküli lakosok arra kényszerülnek egyelőre, hogy drága pénzért generátorok segítségével elégítsék ki energiaéhségüket.

Rezsicsökkentés közösségben

2013. május 13.

Hírek

Lezárta közösségek számára indított energia megtakarítási versenyének második évadát a GreenDependent Intézet. A program célja, hogy növelje a háztartások és kisközösségek energiahatékonyságát, és népszerűsítse a klímabarát, energiatakarékos és karbon-szegény életmódot – miközben a közösségeket is erősíti.

Legyél klíma-koordinátor!

2012. szeptember 23.

Hírek

Sok energia-megtakarítási tipped van? Tudnál másokat is segíteni, velük együtt energiát megtakarítani? A GREENDEPENDENT INTÉZET önkéntes klíma- koordinátorokat keres energiaközösségek programjának megvalósításához október 10-ig.