Viszlát saját autó, ideje másét használnom!

2019. február 28.

Hírek

A következő 6 évben duplázódhat azoknak a száma, akik saját autóikat feladva a közösségi autózás kényelmét választják. Világszerte már így is 22 millióan használják az autómegosztó szolgáltatásokat.

Greengo vs. Mol Limo – a közautó a gazdagok békávéja

2018. február 15.

Hírek

A napokban elindult a Mol közautó-szolgáltatása, a Mol Limo. A budapesti piacon így már 2 cég szolgáltat majdnem 500 autóval, ami már van akkora mennyiség, hogy az átlag fővárosiak figyelmét is felkeltse. Az Index utánaszámolt, kinek éri meg közautózni, és tesztelte a kínálatot. Mielőtt kipróbálnánk, érdemes elolvasni ezt a cikket.

Aranyásó gyermekek és a méltányos kereskedelem – nemzetközi rövidfilmverseny

2015. március 29. - 2015. szeptember 15.

Helyszín: nemzetközi pályázat

Programok

Több százezer gyermek dolgozik ma Afrika-szerte aranybányákban. Az évente lecserélt mobiltelefonokba szükséges több mint ötezer tonna kobalt többségét rabszolgakörülmények között bányásszák ki. Az európai erdők egy része eltűnőben van. Mindez ellen indít kampányt a CEEweb a Biológiai Sokféleségért egyesület európai partnereivel. A kampány keretében Green-Go címmel Nemzetközi Rövidfilmversenyt hirdetnek. Az ötödik éve meghirdetett nagyszabású Green-Go… Tovább »

Mozizz a természetért! Green-Go Filmfesztivál és Családi Nap

2013. október 12.

Helyszín: Budapest Central Passage Gödör Klub

Programok

Több mint 35 ország csaknem 150 természetvédelmi témájú kisfilmje, egész estés többszörösen díjazott környezetvédelmi szuperprodukciók izgalmas képsorai, tartalmas beszélgetések és ismeretterjesztő játékok várják idén is a Green-Go Filmfesztivál és Családi Nap közönségét október 12-én Budapesten, a Central Passage-ban található Gödör Klubban. Immár harmadik éve kerül megrendezésre a Green-Go Filmfesztivál és Családi Nap Budapesten. A rendezők… Tovább »