Londonban őrizetbe vették Greta Thunberget

2023. október 17.

Hírek

Őrizetbe vette ma a rendőrség Londonban az ismert klímaaktivistát, Greta Thunberget – jelentette a Reuters hírügynökség. Erre a szemtanúk szerint azután került sor, hogy a városközpontban egy olaj- és gázipari vállalatok elleni tüntetésen felszólalt.

Őrizetben Greta Thunberg

2023. január 17.

Hírek

A rendőrség őrizetbe vette Greta Thunberg klímavédő aktivistát egy németországi falu előtt tartott tüntetésen.

Összecsaptak Lützerathnál a lovasrendőrök és a klímatüntetők

2023. január 15.

Hírek

Összecsaptak a tüntetők és a rohamrendőrség tagjai a németországi Lützerathnál, ahol napok óta tartanak a tiltakozások a kiürített falu ledózerolása és lignitbányává alakítása ellen A rendőrség egy ponton elveszítette az irányítást, verekedés alakult ki, és a tüntetők áttörték a rendőrsorfalat.

20 éves a vezető politikusoknak is beszóló Greta Thunberg

2023. január 4.

Hírek

Ami egy kamasz pillanatnyi fellángolásának tűnt, az most már 5 éve tart, és életcéllá, küldetéssé vált. Greta Thunberg 15 évesen lett elkötelezett klímaaktivista, és 20 évesen már azt is elmondhatja magáról, hogy a világ legmeghatározóbb autoriter vezetői, nőgyűlölő politikusai és macsó influenszerei ki nem állhatják őt.

Orbánék kedvenc klímaszkeptikusának tévképzetei

2022. július 25.

Hírek

Eltúlozzuk a klímaváltozás veszélyeit, a párizsi egyezmény több kárt okoz, mint amennyi haszna van, a klímaaktivisták fő jelképei tévedéseken alapulnak – állítja Bjørn Lomborg, a „szkeptikus környezetvédő”. Hőhullám? A hideg az igazi veszély! – Bjørn Lomborg, a kormány által futtatott „szkeptikus környezetvédő” tanai.