GYÜTTMENT FESZTIVÁL 2018. Költözz vidékre és kezdj új életet!

2018. augusztus 23. - 2018. augusztus 26.

Helyszín: Zebegény, Gründli rét

Programok

Mi, vidékről álmodók és vidéken álmodók, Lesz-Gyüttmentek és Már-Gyüttmentek idén negyedik alkalommal találkozunk, hogy fesztivál környezetben és fesztivál hangulatban egymással megosszuk tudásunkat, kicseréljük tapasztalatainkat, mindezt Zéró Hulladék szemléletben.  Gyüttment Fesztivál 2018.  2018. augusztus 23-26. Zebegény, Gründli rét Tejoltás tejoltó galajjal, kenderházépítés, természetes családtervezés, kapcsolódás, személyesség, közösség, permakultúra alapelvektől a gyakorlatig – történetek egy új, létező… Tovább »

Egy zéró hulladékos fesztivál margójára

2017. szeptember 7.

Hírek

Augusztus 24-27. között Oszkón került megrendezésre a Gyüttment Fesztivál, ahol célul tűzték ki a zéró hulladék megvalósítását. A Humusz nem csak szakmai partnerként vett részt, de zéró hulladék információs pontot is üzemeltetett. Azonban, ami még fontosabb: résztvevőkként is megtapasztalhattuk, mit is jelent hulladékmentesen fesztiválozni. Személyes élménybeszámoló.

Gyüttment Fesztivál

2017. augusztus 17.

Hírek

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, a környezettudatos vidéki életet, értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek, közösségek, és a hozzájuk kapcsolódó városi gondolkodók éves nagy találkozója. Tudásmegosztás és tapasztalatcsere, fesztivál környezetben, fesztivál hangulatban.