Lantos Csaba hazudott, mégis beszántja a kormány a környezetvédelmi intézményrendszert

2023. szeptember 29.

Hírek

“Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”. Orbán Viktor és kormánya tegnap újra hitet tett leghíresebb mondata mellett, ugyanis hiába ígérték meg több fórumon mind Lantos Csaba, mind Gulyás Gergely miniszterek, hogy módosítják a 432/2023-as kormányrendeletet úgy, hogy az kizárólag a kohászati üzemekre vonatkozzon, de ez nem történt meg. Lantos Csaba… Tovább »

Így hazudik Orbán üzemanyag témában is

2023. szeptember 16.

Hírek

“Orbán Viktor: Nem káromkodok, mert egy miniszterelnök ne káromkodjon, de erőseket gondolok arról, hogy az ukránok megemelték az orosz olaj tranzitdíját”- mondta tegnap a Kossuth rádióban az üzemanyagár-emelkedésről. Drága Viktor Viktorovics! Egyfelől látom az igyekezetet, hogy most mindenért az ukránok a hibásak, de egy pici számtan.

Égigérő vascsicsergő – Orbán hazug fejlesztési ígéretei a budapestieknek

2023. szeptember 8.

Hírek

Minden, de tényleg minden hazugság volt, amit a kormány az elmúlt években ígért a budapestieknek. Nem lehet máshogy olvasni a Magyar Közlönyt, amiből kiderül: a kormány kiradírozta, eltörölte, megszüntette, kukába dobta az elmúlt években elkezdett és tervezett budapesti fejlesztéseket- írta Karácsony Gergely főpolgármester.

Szijjártó Péter újabb paksi csúsztatása

2023. szeptember 6.

Hírek

Szijjártó Péter bejelentette, hogy már ássák Paks 2 gödrét, ám néhány tény kimaradt a tájékoztatóból. Az OAH korábbi tájékoztatása szerint az állami Paks II Zrt. a teljes talajkiemelésre még engedélyt sem kért.

A vízdíj egységesítése térségenként emelést is hozhat.

2023. április 8.

Hírek

A lakosság „rezsicsökkentett” gáz- és áramdíjai mellett legalább az év végéig az átlagfogyasztás feletti „lakossági piaci” árak is jelenlegi szintjükön maradnak – közölte a Népszava kérdésére a kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter. Az energiaár nem csökken, a vízé nőhet, a jelek szerint most az emelt tarifák is a „rezsicsökkentés” fenntartását fedezik.

Felpörgött a kormány látszatdemokratikus akku propagandája

2023. március 7.

Hírek

Politikai porhintés, amikor a debreceni polgármester arról beszél, számít neki a helyiek véleménye, akarata – állítják helyi ellenzéki képviselők. A fideszes városvezető – noha megemlíti, hogy erre nincs bizonyítéka – arról beszélt, nem tartja kizártnak, hogy valakik pénzért vettek részt a beruházás ügyében összehívott debreceni közmeghallgatáson.

Az agrárminiszter hülyének nézi a magyar társadalmat……és az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottsága tagjait

2022. október 19.

Hírek

Hogy nem szakad le az ég a sok hazugság és orbitális csúsztatás (bullshit) miatt, ami az agrárminiszter száját elhagyta az országgyűlési bizottság előtt elhangzott beszámolójában: „az agrárkormányzat azon dolgozik, hogy az állami erdőgazdaságok működését nonprofit jellegűvé alakítsák át, úgy, hogy a természetvédelem váljon elsődlegessé – jelentette be Nagy István agrárminiszter az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottsága… Tovább »

Mi fizetünk Orbánék hazugságaiért

2022. szeptember 30.

Hírek

Visszatérő panel kormánypárti oldalról, hogy mi, zöldek meg akarjuk mondani az embereknek, hogyan kell élniük, míg a kormánypárt mindig csak döntési lehetőségeket kínál számukra, legyen szó a közlekedési módokról vagy a fűtési lehetőségekről. Az elmúlt nyár eseményei után elég egyértelműen kiderült, hogy amit a Fidesz mond, az egyszerűen nem igaz.

Soha nem hazudok a magyaroknak – hazudta Orbán

2022. szeptember 9.

Hírek

Elgondolkoztak mostanában a szavahihetőségről? Most, hogy nálunk is 18 º C lesz még az iskolákban is, akkor mi van? Ki hazudott, hogy itt minden rendben lesz, ki gúnyoldódott a hanyatló Nyugaton? Hardy Mihály jegyzete.

A hazugság, mely megágyazott a klímaválság elszabadulásának

2022. augusztus 23.

Hírek

Kissé forró az idei nyár? Azért próbálja meg kiélvezni, mert alighanem ez a leghűvösebb a hátralévő életében. Alig kezdte el valóban éreztetni hatásait a klímaváltozás, az emberek elkezdtek rá odafigyelni. Bár kutatók és tudósok évtizedek óta kongatják a vészharangot, nem figyeltünk rájuk. De nem kizárólag a saját hibánkból.