A lokalizáció programja és a helyi közösségek esélyei

2017. február 23.

Hírek

Kajner Péternek, a Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület elnökének előadása egy rendkívül örömteli dologra mutat rá. A globalizáció káros hatásairól nap mint nap rengeteget hallunk – a központosított világrendszerről, a piaci versenyt kiiktatva egymással összefonódó világcégek uralmáról és erőszakos gazdasági terjeszkedéséről. Ugyanakkor van mindennek egy nagyon hatékony ellenszere: a re-lokalizáció!

Bővül a piac – Helyi Termék Vásár indul

2014. november 28. - 2014. december 24.

Helyszín: veszprémi Vár Áruház előtti terület

Programok

A Veszprém Kossuth utcán péntekenként üzemelő helyi termelői piac advent idejére átköltözik szintén a belvárosban található Vár Áruház előtti területre, ahol egyben Helyi Termék Vásár nyílik. Az adventre való tekintettel a kínálat jelentős bővülésére számíthatnak az érdeklődők, így a helyi élelmiszerek gazdagabb kínálata mellett számos, a megyében készült kézműves termék is megjelenik. Advent idején a… Tovább »

Nemzeti Parkok és Natúrparkok ízei

2014. október 23.

Hírek

Mától vasárnapig (október 23 – 26) országosan 7 helyszínen várják a Magyar Nemzeti Parkok és a Natúrparkok a helyi ízeket kedvelőket!

Zöld Krajcáros Termelői Piac és Fesztivál a Millenárison

2012. július 21.

Helyszín: Millenáris, Mille Cafe

Sajtótájékoztatók

Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület tisztelettel meghívja a ZÖLD KRAJCÁROS Termelői Piac és Fesztivál kreatív sajtóebéddel egybekötött sajtótájékoztatójára.