Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

2015. június 06.

Helyszín: Budapest XXII. kerület

Programok

A HEROSZ Budapesti Állatotthona idén is szeretettel vár minden két és négylábú érdeklődőt június 6-án a szokásos nyári Nyílt Napjára, ahol az egész család egy izgalmas, vidám napot tölthet el állatbarátokkal, az otthon védenceivel, dolgozóival, és önkénteseivel. A látogatók közelebbről megismerkedhetnek az otthon lakóival és a Nyílt Napra érkező vendégekkel, előadókkal. Sztár vendég Badár Sándor.… Tovább »

HEROSZ Budapesti Állatotthona őszi nyílt nap

2012. október 13.

Helyszín: Budapest Brassói és a Nyél utca sarka

Programok

A HEROSZ Budapesti Állatotthona kicsiket és nagyokat egyaránt vár október 13-án a már hagyományosnak számító őszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, és mindent megtudhatnak az intézmény működéséről. Az eseményt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője nyitja meg délelőtt 10 órakor. A fővárosi állatmenhelyek között a 21 évével veteránnak számító… Tovább »

Herosz nyílt nap- ünnepélyes megnyitó

2011. július 30.

Helyszín: Bp. 1223 Brassói -Nyél utca sarok

Sajtótájékoztatók

20 év után, egy jótékony hagyatéknak köszönhetően sikerült kenneljeinket felújítani, védenceinknek időjárási viszontagságoktól független menedéket biztosítani. Állatotthonunk a jövőben az európai színvonalnak megfelelően képviselheti magát a hazai állatvédelemben.