A visszahívott termékekről új honlapon tájékoztat a Nébih

2019. március 6.

Hírek

Új, tematikus oldalon tájékozódhat ezentúl a lakosság az élelmiszerláncban történt termékvisszahívásokról. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) weboldalán elérhető kereshető adatbázisban a vállalkozások által jelzett vásárlóktól történő visszahívások és a RASFF-on érkező esetek is megtalálhatóak.

Akadémiai webharc az áltudományok ellen

2018. május 7.

Hírek

Az áltudományok elleni küzdelem a fő célja annak az új, az MTA támogatásával készülő ismeretterjesztő honlapnak, amely a közvéleményt leginkább foglalkoztató aktuális kérdésekkel kíván foglalkozni. A főleg tanároknak, újságíróknak és laikus érdeklődőknek ajánlható tudomany.hu-n egy-egy téma kapcsán a szakterület elismert szakértői fogják ismertetni tudományos álláspontjukat számos forrásmunka és hivatkozás megadásával.

Megújult a Balaton-felvidéki Nemzeti Park honlapja

2015. augusztus 16.

Hírek

Az új honlap többplatformos kialakítású: asztali számítógépeken és laptopokon kívül a mobil eszközökön is optimalizált felhasználói élményt nyújt 3 nyelven (magyar, angol, német), továbbá gyengén látók részére akadálymentesített verzióval is rendelkezik.

Befűt nekünk a minisztérium

2014. március 27.

Hírek

Tanácsadással és egy kis figyelmességgel a levegő tisztaságáért. Fűts okosan címmel új honlapot indított a Vidékfejlesztési Minisztérium.

Új szakmai oldal az energiatudatos építészetről

2011. december 1.

Hírek

2011 őszén új szakmai weboldalt indított holnaphaz.blog.hu címen a passzívház-építészet egyik hazai szakértője, „Energiatudatosság az építészetben – avagy gondolatok passzívházakon innen és túl” alcímmel. A szakma, valamint az érdeklődő laikusok számára létrehozott felületen az ötletgazda, Hegedűs Attila építészmérnök osztja meg gondolatait az energiatudatos építészetről.