Titkolta a kormány az ezermilliárdos áfacsalást

2016. január 30.

Hírek

A Földművelésügyi Minisztérium kutatóintézete írt egy tanulmányt, melyben alaposan körbejárták a kiterjedt áfacsalásokat az élelmiszer-ágazatban, de a tárca megtiltotta a publikálását.

TESZ színekben indul a NAV-botrányt kipattintó Horváth András

2014. február 18.

Hírek

Az 1000 milliárdos NAV-botrány kirobbantója, Horváth András Ángyán József mozgalmának, a Tisztesség és Emberség Szövetségének színeiben indul az áprilisi parlamenti választásokon. Az egykori NAV-os dolgozó lakóhelyén, a XIV. kerületben lesz jelölt, így a fideszes Papcsák Ferencnek, és az MSZP-s Tóth Csabának lesz a kihívója.

Követeljük a NAV vezetőinek felelősségére vonását!

2014. február 15.

Helyszín: NAV székház Dob utca 75.

Programok

2013. november 8-án Horváth András kiállt a nyilvánosság elé, és leleplezte, hogy évente ezer milliárd forintot csalnak el az ország kasszájából. Azóta lényegében semmi érdemleges nem történt az ügyben. A társadalmi nyomásnak köszönhetően felhagytak Horváth András vegzálásával. Nap mint nap derülnek ki újabb milliárdos nagyságrendű adócsalások (pl. Sovereign cukor). De ez még csak a jéghegy… Tovább »

Még jót is tett a nyilvánosság

2014. január 19.

Hírek

“Ha azt gondolnám, hogy semmin sem lehet változtatni, nem jöttem volna elő a NAV-üggyel.” Portré Horváth Andrásról, a NAV-botrány kirobbantójáról.

Ez így nem lesz jó, Virág elvtárs!

2013. december 29.

Hírek

Országosan megy a rablás, veled vagyunk, Horváth András! Ezt skandálta a NAV-botrány miatt tüntető tömeg tegnap délután Budapest belvárosában. Az ügyet robbantó volt adóellenőr nem fél, mert tiszta a lelkiismerete. Titkos marad a NAV vizsgálati anyaga