Főszerkesztői vállalás: kizöldítem a konyhámat!

2019. október 18.

Hírek

Aki ismer engem, tudja, hogy nem vetem meg a jó ételeket, főként ha valami gusztusos  húsféle is illatozik a tányéron. Komoly kihívásnak tűnt, hogy a dm Kezdd kicsiben! kezdeményezéséhez a Zöldunió felkérésére zöldportál főszerkesztőként azzal a vállalással csatlakoztam, hogy minden lehetséges szempontból zöldebbé, ökotudatosabbá teszem a konyhámat, és ebbe bizony az étkezés is beletartozik.

Klímavédelmi marhahús stop egy londoni campuson

2019. augusztus 13.

Hírek

Kitiltotta a marhahúst a campusáról egy londoni főiskola a klímaváltozás elleni harc jegyében. A Goldsmith College az első brit felsőoktatási intézmény, ami ilyen lépésre szánta el magát.

Babos Könyv – hús helyett növényalapú fehérjét – könyvbemutató

2016. november 16.

Helyszín: 1062 Budapest, Andrássy út 98

Sajtótájékoztatók

Gondolta volna, hogy a gladiátorok a lencséből merítették erejüket? Minek köszönhetik a hüvelyes növények a különböző történelmi korokat átívelő népszerűségüket? Mit lehet a belőlük készíteni? Hogyan termesszük a hüvelyes növényeket? Ezekre és más hasonló kérdésekre kaphat választ az olvasó a novemberben megjelenő Babos Könyvből.