Black Friday őrület – melyik háztartási gépet érdemes lecserélni?

2020. november 22.

Hírek

A Black Friday-napokhoz kötődő akciósorozat miatt aktuális a kérdés. Pl. azért, mert a magyar háztartásokban mindennapi munkát végző háztartási nagygépek (pl. hűtőgépek, mosógépek) közel fele 8 évnél idősebb. A korosabbak pedig sokszor lényegesen többet fogyasztanak, mint az újak. Sokan ilyenkor szerzik be az akciós, leértékelt nagyobb műszaki cikkeket. A Tudatos Vásárlók Egyesülete szerint az árak… Tovább »

Milyen hűtőt vegyek? Ez a teszt segít

2018. szeptember 7.

Hírek

Egy tesztgyőztes hűtőgép közel 300 ezer forint, de az élbolyban vannak olyanok, amelyek 150-200 ezerből kijönnek. A Tudatos Vásárlók Egyesülete hűtőgéptesztjéből kiderül, hogy a márka és az ár sem feltétlenül mérvadó.

Bezárt a hűtőpályázat

2016. július 29.

Hírek

Összesen 46 ezren jelentkeztek a félmilliárd forintból gazdálkodó állami hűtőcserepályázaton, amellyel készülékenként 25-45 ezer forintos támogatás nyerhető el. A jelképes keret miatt ez inkább csak “látványpályázat”

Kirakatpályázat: a kiírás napján felfüggesztették a hűtőgépcserét

2016. július 5.

Hírek

A forrás kimerülése miatt az észak-alföldi régióban határozatlan időre felfüggesztették a hűtőgépcserére kiírt pályázatot, a nyugdíjasok és a nagycsaládosok tegnap 13 óráig adhatták be jelentkezésüket, a többi érdeklődő holnap reggel 8 és 10 között jelentkezhet – közölte tegnap a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Íme a hűtőcsere támogatás nyertesei

2015. február 11.

Hírek

Az NFM január 27-i döntése alapján 15 812 pályázó kaphatta meg a hétvégén az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogram támogatói okiratát.

Elfogyott az Otthon Melege hűtőgép kerete

2015. február 2.

Hírek

A forrás kimerülése miatt mától határozatlan időre felfüggesztik a háztartási nagygép-csere pályázatokat, a jelentkezéseket február 3-án 16 óráig még be lehet adni – közölte ma a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Hűtőgépre még lehet pályázni

2015. január 15.

Hírek

Továbbra is várja a jelentkezőket a tavaly indított hűtőgépcsere-pályázat – tájékoztatta a nol.hu-t az illetékes nemzeti fejlesztési tárca azután, hogy Szabó Zsolt szakállamtitkár egy hete sajtótájékoztatón ennek látszólag ellentmondó nyilatkozatot tett. Megfogalmazása szerint mind a kazán-, mind a hűtőgép-, mind a nyílászárócsere-program első része már lezajlott; ezeket a forráskimerülés miatt felfüggesztették, most az elbírálásuk zajlik.