Ipari szimbiózis és körforgások az élelmiszeriparban

2017. december 05.

Helyszín: 1027 Budapest, Bem rkp. 33-34

Sajtótájékoztatók

Az élelmiszeripari cégek részére szervezett workshop célja, hogy párbeszédet indítson a körforgásos gazdaság kapcsán, hogy felmérjük, mennyire vannak az élelmiszeriparban jó gyakorlatok a keletkező hulladékok és melléktermékek hasznosítására, visszaforgatására.

Szomszédolás Temesváron

2016. május 6.

Hírek

Mi az az ipari szimbiózis? Hogy kapcsolódik a klímavédelemhez és Temesvárhoz? Mindez kiderül Viszlay Zsuzsannával, az IFKA munkatársával készített interjúnkból.

Gyere egy körre!

2014. március 27.

Hírek

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. háromfordulós környezeti esettanulmány-versenyre invitálja az ország hallgatóit. Az első feladat feltöltési határideje 2014. április 11.

Gyere egy körre! Egyetemisták és főiskolások zöld (környezeti) esettanulmány versenye

2014. március 27. - 2014. április 11.

Helyszín: országos pályázat

Programok

              „Gyere egy körre!” Egyetemisták és főiskolások zöld (környezeti) esettanulmány versenye   Az EgyKör 2 keretében (KEOP-6.1.0/B/11-2011-0147) az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. háromfordulós környezeti esettanulmány-versenyre invitálja az ország hallgatóit. Ezek célja felhívni a figyelmet a helyi környezeti, társadalmi és gazdasági konfliktushelyzetekre, azok mozgatórugóira és a lehetséges megoldási módokra. Az… Tovább »

Az iparban is lehetséges a szimbiózis

2012. szeptember 12.

Hírek

A biológiából származó kifejezést arra is használják, amikor az egyik cég hulladékát egy másik vállalat hasznosítja. Kedden az Iparfejlesztési Közalapítvány workshopján ilyen együttműködések ötletei születtek meg.