30. Magyar Innovációs Nagydíj ünnepélyes átadása

2022. március 24.

Helyszín: Európa Hajó

Sajtótájékoztatók

Ezúton tisztelettel meghívjuk a magyar sajtó (írott, elektronikus, rádió, televízió) képviselőit az Innováció 2022 c. rendezvényre, amelynek keretében a jubileumi, 30. Magyar Innovációs Nagydíj ünnepélyes átadására is sor kerül.

Ömlik a pénz Bill Gates környezetvédelmi szervezetébe

2022. február 3.

Hírek

A HSBC 100 millió dollárt fordít zöld technológiai projektek finanszírozására a Bill Gates által alapított Breakthrough Energy Catalyst hálózat részeként. A szervezet célja, hogy csökkentse a legnagyobb karbonkibocsátó gazdasági szektorok környezeti terhelését.

Felhívás a 2020. év legjelentősebb innovációs teljesítményének elismerésére

2020. november 30. - 2021. február 10.

Helyszín: országos pályázat

Programok

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával, 29. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Újabb 4 milliárd közpénz az olaj és autó lobbinak

2020. június 30.

Hírek

Új kutatási központ jön létre Szegeden 4 milliárd forintos támogatással – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Szegeden, ahol megalakult a Fenntartható Zöld Kémia és Mobilitás Kompetencia Központ a Szegedi Tudományegyetem, a Mol és az Audi Hungária Zrt. együttműködésében.

Pályázz a 28. Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. január 26. - 2020. február 12.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen hét innovációs díj kerül átadásra, március 27-én az Országházban, azon társaságok számára, melyek 2020. február 12-ig beadják jelentkezésüket.

Van egy jó ötlete? – A fenntarthatóság jegyében itt az Energy Globe Awards!

2019. április 7.

Hírek

Van egy jó zöld ötlete? Szeretne többet tenni a környezetért? Fontos Önnek a Föld jövője, és elképzelése megvalósításához támogatásra lenne szüksége? Az E.ON szervezésében ismét megrendezik az Energy Globe nemzetközi verseny magyarországi fordulóját, melyre fenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezésekkel lehet pályázni 2019. április 14-ig.

Díjazták a legérdekesebb hazai innovációkat

2019. január 17.

Hírek

Látványos gálaműsor keretében díjazták a legérdekesebb 10 magyar innovációt, melyek közül több környezetvédelmi témájú. A jótékonysági rendezvény bevételeiből a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice ház munkáját és bővítését támogatják.

Magyar Innovációs Nagydíj 2018 pályázat

2018. november 25. - 2019. február 13.

Helyszín: országos pályázat

Programok

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a   MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.  A 2018. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő… Tovább »