Az óraátállításon túl: így is spórolhatunk az energiával

2019. október 27.

Hírek

Idén október 27-én, vasárnap hajnalban állítottuk vissza óráinkat 3-ról 2-re, ezzel egy órával többet alhattunk és az átállításnak köszönhetően éves szinten egy közepes méretű magyar város teljes fogyasztásának megfelelő energiát spórolunk meg. A gyorsan növekvő adatmennyiségnek és az ezeket az információkat hasznosító intelligens rendszereknek köszönhetően azonban ennél jóval szélesebb a megtakarítási lehetőségek tárháza, és akár… Tovább »

Emobility Forum 2019

2019. szeptember 18. - 2019. szeptember 19.

Helyszín: Millenáris Park Rendezvényközpont 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Programok

2019. szeptember 18-19- én megrendezi a Magyar Elektromobilitás Szövetség a régió legnagyobb elektromobilitási szakmai konferenciáját és kiállítását. Merre tovább elektromobilitás? – Emobility Forum 2019: Növekvő gépjárműszám, rohamléptekkel fejlődő töltőinfrastruktúra.  2019. szeptember 18-19-én, immáron ötödik alkalommal vitatják meg Budapesten a szektor jövőjét Európa és a régió elektromobilitási szakértői. A 2019. évi Európai Mobilitási Hét keretében idén… Tovább »

Okos nemzeti parkok

2018. október 6.

Hírek

Egyre több tanulmány szerint a szabadban töltött idő segíthet szellemi és fizikai fejlődésünk és jólétünk elősegítésében. Sajnos a zöld területek – például a városi és nemzeti parkok fenntartása – nem mindig könnyű feladat. A karbantartás különösen nehéz lehet a nemzeti parkok hatóságainak, akiknek jóval nagyobb zöld felületről kell gondoskodniuk. A technológia ebben segíthet.