Európa Diploma az Ipolytarnóci Ősmaradványoknak 2030-ig

2020. október 17.

Hírek

Az Ipolytarnóci Ősmaradványok 1995-ben vált az összeurópai természeti örökség részévé. Európa Diplomájának esedékes felülvizsgálata után az Európa Tanács Miniszteri Bizottsága most hozott döntést: 2030-ig meghosszabbították a diploma érvényességét, mely újabb elismerés a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság munkájáért.

Madármegfigyelés, vulkánshow, Madarak és fák napja

2013. május 11. - 2013. június 02.

Helyszín: Ipolytarnóc

Programok

Madármegfigyelésre és vulkánshow-ra is várják az érdeklődőket az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területen, ahol a gyermeknapról sem feledkeznek el a májusi programok sorában. A Madarak és fák napját május 11-12-én ünneplik Ipolytarnócon, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület pedig távcsöves madármegfigyelésre várja a látogatókat. Szombaton a Mezőföld Természetfotó Egyesület tagjainak fotóiból nyitnak kiállítást a bemutatóteremben, a… Tovább »

Nyílt nap az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területen

2013. március 02.

Helyszín: Ipolytarnóc

Sajtótájékoztatók

Az Új Széchenyi Terv révén számos, országos jelentőségű beruházás valósult meg, melyek mindenki életére hatással vannak. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség – az európai állampolgárok évének meghirdetése alkalmából -, büszkén indítja útjára az Uniós Fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programját, megmutatva, hogy az európai uniós tagság révén milyen látványos eredményeket értünk el.

Muray Róbert kiállítása

2011. május 07. - 2011. június 05.

Helyszín: Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület

Programok

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a Muray Róbert (1931–2009) festô- és grafikusmûvész természetvédelemmel és ismeretterjesztéssel kapcsolatos munkáiból rendezett kiállítás megnyitójára. Helye: Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület Ősfenyô Belépő Látogatóközpont Ideje: 2011. május 7. 11 óra A kiállítást megnyitja: Duska József, a Bükki Nemzeti Park igazgatója A kiállítás 2011. június 5-ig látogatható.