Játék az energiával állatkerti környezetben

2016. december 18.

Hírek

Megújuló energiákat bemutató Energia Játszótérrel és a hozzá kapcsolódó, Energia Rally nevű interaktív állomásokkal új oktatási-nevelési helyszínnel gyarapodott a Fővárosi Állat- és Növénykert. A projektet a Német Szövetségi Környezetvédelmi Alapítvány részleges finanszírozásával, és a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete együttműködésével a FÁNK valósította meg.

Energia Játszótér és Energia Rally megnyitó

2016. december 10.

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

Sajtótájékoztatók

A 150 éves Fővárosi Állat- és Növénykert új oktatási- nevelési helyszínnel gyarapodott, a megújuló energiákat bemutató Energia Játszótérrel és a hozzá kapcsolódó, Energia Rally interaktív, edukációs állomásokkal.

Sikerült az államnak teljesen lerohasztani a Millenárist

2016. május 7.

Hírek

Megérte felszámolni a közösségi kertet, kipaterolni a Csodák Palotáját, megfojtani minden kulturális programot, viszont idetelepíteni a város legnagyobb játszóházát! Hiszen ezekkel a lépésekkel pár év alatt eredményesen sikerült teljesen lerohasztania a Millenárist a fenntartó Millenáris Nonprofit Kft.-nek.

Toxikus játszóterek

2013. augusztus 25.

Hírek

Rengeteg szó esik a biztonságos játszóterekről a médiában, de a biztonság itt csupán annyit jelent, hogy a gyermekek fizikailag ne sérüljenek. Kevés szó esik a játszótereken is fellehető toxikus anyagokról, pedig ez akár jelentősebb kockázat is lehet. Uniós szabályok – mire is?