Átadták az új Kecske-hegyi kilátót

2022. március 5.

Hírek

Átadták az új Kecske-hegyi kilátót, amelyet a Tómalom és Fertőrákos közötti területen álló korábbi kilátó helyén építettek újjá. Az „Aktív turisztikai fejlesztések a Sopron-Fertő turisztikai térségben” c. projektben több új turisztikai fejlesztés is megvalósul a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. koordinálásában.

Újra látogatható a Galya-kilátó

2018. április 14.

Hírek

A turisták egyik kedvelt kirándulóhelye Galyatető, ahol az EGERERDŐ Zrt., a Magyar Természetjáró Szövetséggel közösen több közjóléti fejlesztést hajtott végre (kilátó, Turistacentrum). A beteg fák kivágása után immár újra látogatható a kilátó.

A Prónay kilátóból látszik fél Magyarország

2017. október 14.

Hírek

26 méter magas kilátót adott át az Ipoly Erdő Zrt. A 45 millió forint saját forrásból finanszírozott Prónay kilátó teljes magassága 26 méter, mely 32,5 köbméter rétegelt, ragasztott lucfenyőből épült, a felső teraszra 128 lépcső vezet.

Gyönyörködjön a prédikálószéki panorámában

2016. október 25.

Hírek

A Pilisi Parkerdő Zrt. a Visegrádi-hegység 639 méter magas csúcsán, a Prédikálószéken adta át és nyitotta meg legújabb kilátóját a természetjáró társadalom előtt. A 12 méteres létesítmény még tovább növelheti a közismert kirándulóhely vonzerejét.

Prédikálószéki kilátó ünnepélyes avatása

2016. október 22.

Helyszín: Sikárosi Vadászház

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Újságíró és Szerkesztő Kollégák! Ezúton szeretnénk meghívni Önöket a Pilisi Parkerdő Zrt. legújabb közjóléti fejlesztése, a prédikálószéki kilátó ünnepélyes avatására.

Megújult Magyarország legmagasabb kilátója

2016. május 29.

Hírek

Újra látogatható a Bálvány csúcsán található Petőfi-kilátó, melyet Bánkút felől egy 800 méteres sétával lehet megközelíteni, felsétálva a Bükk második legmagasabb csúcsára, a 956 méteres Bálványra.

Élvezze a Hármashatár-hegyi kilátópont panorámáját!

2016. április 10.

Hírek

A főváros közvetlen közelében lévő Hármashatár-hegy turisztikai fejlesztési programja keretében elkészült, és már látogatható a Pilisi Parkerdő Zrt. teljes budapesti panorámát kínáló kilátópontja.

Kilátó épül a Visegrádi-hegység egyik legmagasabb csúcsán

2016. március 15.

Hírek

A pilis-tetői Boldog Özséb-kilátó és a Nagy-Kopaszon található Dévényi Antal-kilátó után a Pilisi Parkerdő Zrt. a 639 méteres Prédikálószéken kezdte meg új kilátója építését. A közjóléti-turisztikai létesítmény tovább növeli a közismert kirándulóhely vonzerejét és a Bejárható Magyarország Program sikerességét.