Van-e értelme tüntetni a klímaváltozás ellen?

2019. május 22.

Hírek

Május 24-én pénteken a II. Globális klímasztrájk keretében világszerte, így több magyarországi városban is tüntetni fognak a klímaváltozás ellen, illetve azért, hogy a politikusok vegyék végre komolyan az ügyet. Budapesten már több mint ezer ember jelezte, hogy elmegy a tüntetésre, ennek kapcsán pedig Pribéli Leventét és Hartmann Johannát, a hazai Fridays For Future szervezőit kereste… Tovább »

Globális klímatüntetések

2019. május 24. - 2019. május 24.

Helyszín: Budapest Debrecen Miskolc

Programok

Kedves környezettudatos, környezet- és természetvédő szervezetek! A Fridays For Future Magyarország mozgalom ezúton szeretne meghívni benneteket a május 24-én tartandó globális klímatüntetésre. Ezen a napon, mint március 15-én, a világ száznál több országában százezrek fognak utcára vonulni a jövőnkért – azért, hogy mindenki ráébredjen, azonnal cselekednünk kell az ökológiai- és klímaválság megfékezésének érdekében. Különálló szervezetekként… Tovább »

Eltorlaszolták a londoni tőzsdét a környezetvédő tiltakozók

2019. április 26.

Hírek

A Londoni Értéktőzsde (LSE) bejáratát torlaszolták el a Londonban hosszú ideje folyamatosan tiltakozó környezetvédelmi aktivisták. A csoport bejelentette, hogy a demonstrációsorozat utolsó napján a londoni City pénzügyi központjában igyekszik minél nagyobb felfordulást okozni.

Bekeményítenek a Kihalás Forradalmárai

2019. április 17.

Hírek

Tegnap a Waterloo-hidat is megszállták a Kihalás Forradalmárai. Transzparensükön, a kép bal szélén a kihalást jelző szimbólum, lázadásuk jelképe látható. Ma a metrót készülnek megszállni a londoni klímalázadók. Az emberiség háza nemsokára összeomlik – cselekvésre sürgetett a 16 éves svéd aktivista az Európai Parlamentben.

Klímatüntetés: 100 ország, 1500 város

2019. március 16.

Hírek

Több mint 100 ország 1500 városban vonultak utcára a fiatalok a globális elit klímaváltozással szembeni tétlensége ellen tiltakozva. S míg néhány politikus szerint a tanulóknak az iskolában a helyük, addig a tudósok a diákok mellé álltak.