Főszerkesztői vállalás: kizöldítem a konyhámat!

2019. október 18.

Hírek

Aki ismer engem, tudja, hogy nem vetem meg a jó ételeket, főként ha valami gusztusos  húsféle is illatozik a tányéron. Komoly kihívásnak tűnt, hogy a dm Kezdd kicsiben! kezdeményezéséhez a Zöldunió felkérésére zöldportál főszerkesztőként azzal a vállalással csatlakoztam, hogy minden lehetséges szempontból zöldebbé, ökotudatosabbá teszem a konyhámat, és ebbe bizony az étkezés is beletartozik.

Egyszerűen finom A teljes értékű konyha

2017. január 17.

Helyszín: Budapest VI. Vörösmarty u. 47/a

Sajtótájékoztatók

A MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai, valamint Életmód és Egészségügyi Szakosztályai szeretettel meghívják a kollégákat 2017. január 17-én déli 12 órától dr. Benda Judit  "  Egyszerűen finom   A teljes értékű konyha  " című szakácskönyvének kóstolóval egybekötött bemutatójára.

Épületgépészet: múlt, jelen és jövő

2013. október 26. - 2013. november 24.

Helyszín: Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum

Programok

Meghosszabbította a Közlekedési Múzeum az „Épületgépészet: múlt, jelen és jövő” című kiállítást, amely november 24-ig látogatható. A kiállítás egy olyan interaktív fallal egészült ki, amely a környezetkímélő és zöld energián alapuló házi energiafelhasználást mutatja be. Ahová a király is gyalog jár –tartja a mondás. Vajon tudjuk, hogy hova is jártak a királyok? Milyen volt az… Tovább »