3+1 gyermekjáték, amely biztosan nem árt a környezetünknek

2021. június 6.

Hírek

A modern szülőknek nemcsak az a fontos, hogy nyitott és haladó szellemben neveljék fel gyermekeiket, úgy, hogy azok a legjobb készségeket sajátítsák el, amelyek kellenek ehhez a különös 21.századhoz, hanem fókuszba került a környezettudatosság is a gyereknevelés terén.

Zöldrefestéssel vezetik meg a vásárlókat

2020. november 4.

Hírek

Főleg a divatcikkek, kozmetikumok, élelmiszerek és a tisztítószerek esetében tévesztik meg a cégek a vásárlókat azzal, hogy hamisan tüntetik fel zöldnek a termékeiket.

Miért használjunk meszet?

2020. szeptember 10.

Hírek

Régen a tisztasági festést alapvetően mésszel oldották meg, elődeink sokszor évente kimeszelték a házat. Mára a meszet felváltották a legkülönbözőbb mesterségesen, kémiai úton előállított festékek. Pedig nem lenne szükségszerű leírni a meszet, hiszen gazdaságosan és sokrétűen alkalmazható, ebben a cikkben megmutatjuk, miért és hogyan.

Új védjegyek a kiváló és környezetbarát termékeknek

2019. szeptember 25.

Helyszín: Budapest, Arany János utca 31

Sajtótájékoztatók

Tisztelettel meghívjuk a hazai eredetet igazoló legismertebb védjegyrendszert működtető Magyar Termék Nonprofit Kft. sajtótájékoztatójára, amelyen bemutatja a termékek kiválóságát és a környezetbarátságát tanúsító új védjegyeit.