Így szüntesd meg a dugulást környezetbarát módon!

2022. március 8.

Hírek

A lefolyótisztító az egyik legagresszívebb háztartási készítmény, ennek megfelelően a használata jelentős környezeti terheléssel jár. Sok készítmény nátrium-hipokloritot és nátrium-hidroxidot tartalmaz, illetve égési sérülést képes okozni. Nem kérdés, más megoldást kell találni, ha dugulás lépett fel a konyhánkban vagy a fürdőszobánkban.

Mennyire igazak a zöld hívószavak a tisztítószereken?

2022. január 15.

Hírek

Egyre népszerűbbek a környezetbarát termékek. A magyar fogyasztók hajlandóak többet is fizetni, ha valami környezetbarát – vagy azt mondja magáról. Eközben egy uniós felmérés szerint a zöld állítások közel fele valótlan vagy megtévesztő. A Tudatosvásárló körbenézett a hazai boltokban, milyen “zöld” állítások hatnak ránk a leggyakrabban a tisztítószereken, és milyen arányban igazolja ezeket a hiteles… Tovább »

Tesztek bizonyítják a hiteles környezetbarát termékek hatékony tisztítását

2021. március 22.

Hírek

Gyenge, tovább tart vele a takarítás, és még ráadásul drága is – így vélekedik a hazai lakosság a környezetbarát tisztítószerekről. Hogy ez csak városi legenda, azt a Tudatos Vásárlók Egyesülete labortesztjei bizonyítják, amelyben több mint 60 mosópor, folyékony mosószer és kézi mosogatószer tisztítási hatékonyságát vizsgálták. A lista élén, a leghatékonyabb szerek között ökocímkés termékek szerepeltek,… Tovább »

Autóápolás egyszerűen

2019. április 20.

Hírek

Az autóápolási termékek célja, hogy járműve külső és belső elemeit tisztán tartsa, megóvja. A gumik és a festés fényesebb lehet, a műszerfal és különböző elemek tiszták, pormentesek. A napjainkban kapható számos autóápolási termék között már az autónk bármely részét karbantarthatjuk.