Környezetvédelmi szakembereket és pedagógusokat is díjaztak

2019. június 9.

Hírek

A környezettudatos gondolkodás hozzájárul az egészséges élet kialakításához. A Környezetvédelmi világnap és Pedagógusnap alkalmából június 5-én átadták a Környezetünkért Díjat, a Zöld Toll Díjakat, a Környezetünkért Emlékplaketteket, a Miniszteri Elismerő Okleveleket, a Nagyváthy János Díjakat,  és a Tessedik Sámuel Díjakat.

Zöld díjazottak a Környezetvédelmi világnapon

2013. június 6.

Hírek

A Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából átadták a Környezetünkért Díjat, a Környezetünkért Emlékplakettet, a Zöld Toll Díjat, a Nagyváthy János Díjat, valamint Miniszteri Elismerő Oklevéllel köszönték meg a szakemberek munkáját.

A tubesi harcos: kitüntették Vicze Csillát

2011. június 8.

Hírek

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából a hétvégén a vidékfejlesztési miniszter kitüntette a Civilek a Mecsekért Mozgalmat a Tubesre tervezett katonai lokátor elleni fellépésért. A civil szervezet frontemberét, dr. Vicze Csillát egy kis múltidézésre kértük.

Díjeső a vörösiszap kármentesítésért

2011. június 4.

Hírek

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából Környezetünkért Díjjal, Környezetünkért Emlékplakettel, Zöld Toll Díjjal és Miniszteri Elismerő Oklevéllel köszönte meg a környezet védelme érdekében tett kiemelkedő munkát Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár.