Élményfiók már a királyok városában is

2017. január 21.

Hírek

Elválasztó pult helyett tárgyalóasztal, hagyományos banki ügyintézés helyett közös bankolás, közösségi munkahely, találkozási pont az üzleti partnerekkel, zöldfal, újra-bútorok, fair trade kávék, a gyerekeknek pedig játszósarok – a MagNet Közösségi Bank élményfiókjai olyan közösségi pontok, amelyek a pénzügyi kultúra fejlesztése mellett híven tükrözik a Bank újragondolt emberközpontú, együttműködésre alapozó filozófiáját.

Jó helyen járok – ez most a Magnetbank fiókja, vagy kávézó?

2015. november 12.

Hírek

Budapest. A Parlamenttől nem messze, a Balassi Bálint utca Olimpia Parkkal határos része. Egy bankfiók, ami nem is annak látszik, pedig az is – igaz “közösségi pontnak hívják. Üveg helyett növényfalak, minifák és kávéillat. És akkor ki intézi a banki ügyeimet?

Mit keres egy kávézó szuperhős a bankban?

2015. november 1.

Hírek

A MagNet Bank november elejével nyitja meg az V. kerületben újraértelmezett belvárosi fiókját, amely mind funkciójában, mind megjelenésében eltér minden eddigi helyszíntől, amit a pénzügyi szférában megszoktunk: fair trade biokávézó, civileket támogató közösségi pont és bankfiók egyben, ahol egyaránt jó pénzügyeinket intézni és társasági életet élni.