Az „emberiség hőse” lett László Ervin

2022. április 4.

Hírek

László Ervin kapta a „The Visioneers International Network” elnevezésű nemzetközi szervezet életműdíját, az „emberiség hőse” kitüntetéssel. A díjjal a tudomány, a filozófia és a rendszerelmélet területein végzett példaértékű munkáját, valamint az emberiség életminőségének békés és igazságos körülmények között zajló javulásáért tett erőfeszítéseit ismerték el.

A világ 28. leginspirálóbb embere Prof. Dr. László Ervin

2021. január 24.

Hírek

28. a világ leginspirálóbb emberei között prof. Dr. László Ervin, a Budapest Klub alapítója és elnöke, az OOOM magazin 2020-as listáján. Az immáron 5. alkalommal bemutatott rangsort 2020-ban az alapján állította fel egy nemzetközi zsűri, kik inspiráltak és motiváltak minket leginkább ebben a járványhelyzet által vezérelt évben.

Új évszázad, új éghajlat, új civilizáció – könyvbemutató és beszélgetés

2019. május 15. - 2019. május 15.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház Belső Udvar, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Programok

A Budapest Klub és a The Explorer Society Alapítvány tisztelettel meghívja Önt a Budapest Talks -EARTH 21 Live eseményére “New Century, New Climate, New Civilisation”. A rendezvényen bemutatásra kerül László Ervin professzor „A halhatatlan tudat” címmel megjelent könyve, és meghívott vendégeink beszélgetnek az alábbi témáról: „Greta Thunberg nyomában, avagy hogyan kapcsolódhat össze az egyes ember és… Tovább »

A kozmosz intelligenciája

2018. május 17.

Helyszín: Zwack Múzeum és Látogatóközpont Budapest Soroksári út 26

Sajtótájékoztatók

A Budapest Klub Alapítvány és az Angyali Menedék Kiadó tisztelettel meghívja László Ervin „A kozmosz intelligenciája” című könyvének magyarországi könyvbemutatójára és a könyv megjelenése alkalmából rendezendő kerekasztal-beszélgetésre.

László Ervin: ami a bioszférának jó, az nekünk is jó

2008. április 24.

Hírek

A civilek és tudósok összefogását sürgeti László Ervin (76 éves) filozófus, aki szerint a globális kataklizma még elkerülhető, feltéve, hogy többségbe kerülnek az egyéni érdekeikről lemondani képes, a fenntartható jövő iránt elkötelezett emberek.