Így teszi tönkre a Szalajka völgyet Mészáros Lőrinc

2018. április 2.

Hírek

Nem lett időben kész, de legalább drága és tájidegen a szilvásváradi stadion. Mészáros Lőrinc lovasstadionja még mindig épül, de cserébe a patakmedret is lebetonoztatja ugyanazon a természetvédelmi területen.

A beton lesz az úr a festői Szilvásváradon.

2017. augusztus 19.

Hírek

Az ország egyik legszebb kirándulóhelyére is épül stadion. Egy csodálatos betonteknő és a hatalmas parkoló teszi még szebbé a Szalajka-völgyet. Köszönet Orbán Viktornak és Mészáros Lőrincnek.

A lovakat lelövik, ugye?

2013. november 27.

Hírek

Lobbiérdekekeket is szolgálhat a Nemzetgazdasági Minisztérium rendelete, amely kizárná az úgynevezett nullás lovakat, vagyis a “kutyabőr”, nélkülieket a lovardai szolgáltatásokból. Ezzel sokuk pályafutás a vágóhídon érhet véget. A tárca rendeletét nem csak emiatt fogadta kritikával az egyébként nem egységes lovas szakma.

Pert vesztett a bőrgyáros őstermelő

2012. február 4.

Hírek

Hivatali visszaélésről beszélt – alaptalanul vádaskodott Winkler Márton, a dunakeszi téli pálya tulajdonosa a Magyar Televízió 1-es adásának Ma Reggel című műsorában. Nincsen kivetnivaló abban, ha egy állami hivatal dolgozója a civil életben is kiáll véleménye mellett az általa védendőnek tartott értékeket fenyegető veszély láttán.