Állatvédelem: 100 év lemaradásban Ausztriától

2023. november 13.

Hírek

Bár az állatvédelem minőségében legalább száz év a lemaradásunk, az állatok védelme iránti eltökéltségben versenyben vagyunk az osztrák állatvédőkkel. Az ausztriai Wels állatmenhelyével került baráti kapcsolatba a Macskaárvaház és a Szurkolók.

Önkéntes nap a Macskaárvaházban

2023. augusztus 08. - 2023. augusztus 08.

Helyszín: Kápolna

Programok

Nyírnál füvet Kiss Norbival, takarítanál Bunyós Pityuval, mosnál padlót a Szurkolókkal? Akkor augusztus 8-án Kápolnán a Macskaárvaházban a helyed!

Nyílt levél Udvaros Dorottyának

2023. június 21.

Hírek

Udvaros Dorottyának azért kellett a minap bíróság elé állnia, mert 2021-ben megvédte a fecskéket a Fertő-tónál Az előkészítő tárgyalással elkezdődött annak a kilenc személynek a pere, akik a Greenpeace akciójában részt vettek 2021-ben a Fertő-tónál. Ennek apropóján írt nyílt levelet neki Bóday Pál, a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány vezetője.

Sorsfordító – dokumentumfilm a Macskaárvaház Alapítványról

2023. június 10.

Hírek

Sorsfordító lett a címe Lányi Adél filmrendező, Fehér Ágoston operatőr, és Edőcs Bálint vágó most elkészült dokumentumfilmjének, amely egy kis heves vármegyei faluban, Kápolnán működő állatvédő szervezet, a Macskaárvaház Alapítvány munkáját, küzdelmeit, sikereit, filozófiáját mutatja be