A német energiafordulat a brit, finn és magyar médiában

2018. november 1.

Hírek

Éghajlati, gazdasági és biztonsági szempontból is rendkívül fontos, hogy a következő néhány évben mi fog történni az energetika területén. Az energiafelhasználás változása, illetve az energiaellátó rendszerek átalakulása ezért kiemelt figyelmet érdemel. Ha egy ország új, nagy léptékben addig még ki nem próbált irányt választ, nemzetközi szinten is hivatkozási alappá válik.

Kirúghatják a klímaszkeptikus meteorológust

2015. október 17.

Hírek

Másfél hónappal a párizsi ENSZ-klímakonferencia előtt a francia közszolgálati televízióban letiltottak a képernyőről egy meteorológust, aki könyvében viszonylagosnak értékelte a globális felmelegedés következményeit.

Mire tapsolják el a paksi pénzt?

2014. április 18.

Hírek

Az LMP feljelentést tesz a szerdán nyilvánosságra került, 550 millió forint értékű kommunikációs megbízás miatt, amit az I.M.G. Inter Media Group kapott – írja az MTI-OS.

Helló holnap! – fenntarthatósági sajtópályázat

2013. október 01. - 2014. május 16.

Helyszín: jelentkezés az interneten

Programok

A fenntarthatóság témakörében született cikkeket, írásokat, műsorokat várnak a szervezők egy sajtópályázatra 2014. május 16-áig. A pályázatra 2013. október 1. és 2014. május 16. között Magyarországon, magyar nyelven publikált írások, műsorblokkok jelölhetők két kategóriában – olvasható a pályázatot kiíró Telekom oldalán. Alulnézet kategóriában civil, egyéni, lokális, kisebb közösségeket érintő esetleírásokat, történeteket, míg a nagylátószög kategóriában… Tovább »

Újabb csörte: Ángyán kontra MTI

2012. május 23.

Hírek

A botrányt kavart május eleji hír megjelenése óta eltelt három hét alatt sem korrigálta a vidékfejlesztési tárca volt államtitkárát lejárató állításait az MTI. Ángyán most helyreigazítást követel, annál is inkább, mert a hírt azóta részben korrigálta a távirati iroda, az Ángyán Józseffel kapcsolatos részeket azonban nem.

Helyreigazított az MTI Ángyán ügyben

2012. május 21.

Hírek

Az MTI május elején az egynapos napraforgoblog bejegyzését idézve közölte: Ángyán József azért távozott a tárcától, mert “két haverját” felmentette Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A blogbejegyzésben arról is szó volt, hogy Ács Sándornénak személyes érdekeltsége van Lepsény határában. Az MTI szombaton helyreigazítást közölt a megjelentetett információk egy részének tisztázására.

Ángyán vizsgálatot követel az MTI-től

2012. május 4.

Hírek

Nyílt levelet írt Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára Belénessy Csaba MTI-vezérnek, melyben visszautasítja “az őt lejáratni kívánó koncepciós irományból kreált”, az MTI által közölt hírt és helyreigazítást kért a nemzeti hírügynökségtől.

Fenntarthatósági sajtódíjat alapított a Telekom

2011. június 16.

Hírek

A Magyar Telekom „hello holnap! Sajtódíj” elnevezéssel egy díjat hozott létre a magyar sajtó munkatársai részére, amelynek célja a fenntarthatósági témákra nyitott és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók, riporterek motiválása.