Kivételesen nem kivágnak, hanem ültetnek fákat Budapesten

2016. július 29.

Hírek

Elkészültek az új pihenőpark látványtervei, és a héten megkezdődnek a mélygarázs építését előkészítő munkák is – számolt be a Millenáris Park bővítésének legújabb fejleményeiről Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek. Hisszük, ha látjuk.

Sikerült az államnak teljesen lerohasztani a Millenárist

2016. május 7.

Hírek

Megérte felszámolni a közösségi kertet, kipaterolni a Csodák Palotáját, megfojtani minden kulturális programot, viszont idetelepíteni a város legnagyobb játszóházát! Hiszen ezekkel a lépésekkel pár év alatt eredményesen sikerült teljesen lerohasztania a Millenárist a fenntartó Millenáris Nonprofit Kft.-nek.

Európa Nap zöld programokkal a Millenárison

2012. május 05.

Helyszín: Millenáris Park Budapest, Lövőház u. 35

Programok

Európa-nap – Egymásra hangolva. – ingyenes családi program május 5-én a Millenárison A 2012-es Európa-napi utcafesztiválon minden korosztály együtt ünnepelheti az Európai Uniót. Koncertek, stand-up előadások, beszélgetések, infotainment programok, gyereksarok, élménybeszámolók és kiállítások várják az érdeklődőket egész délután. A fiatalok segítséget kaphatnak állás- és ösztöndíj keresésében. A generációk közti párbeszéd lehetőségéről olyan neves előadók számolnak… Tovább »

Kóstoló a hazai CSR intézkedések legjavából

2011. június 3.

Hírek

A KÖVET Egyesület második alkalommal rendezte meg a CSR Piac kiállítást, ahol 40 cég 65 különböző CSR intézkedésével és Valóban Felelős Vállalati modelljével jelent meg. A díjátadó gálán 5 szakmai és egy közönségdíjat adtak át.

Mindent az üvegről az ÖKO-Pannonnal

2011. május 28.

Hírek

Üvegkerttel, fotókiállítással, látványos bemutatókkal, különleges designalkotásokkal és játékokkal várta ma az ÖKO-Pannon a Millenáris Park látogatóit. Ez volt az első alkalom, hogy a szervezet egésznapos programsorozatot szentelt az üveg-újrahasznosítás ügyének.